Poate ca nu a murit poate doar s-a ranit. Sper sa nu fi murit.Si eu iubesc mult mult animalele.Le ador.Cred ca era un caine vagabond. Sper ca nu a murit.
Si eu sunt o iubitoare mare de animale dar trebuie sa terci peste asta. Daca nu murea calcat de masina sigur murea din alta cauza. Fii linista, i se poate intampla oricarui sofer. Nu fii suparata pe tatal tau, fi fericita ca nu a fost un accident cu alta masina! Sper ca-ti va fi mai bine dupa ce citesti asta!
Mai bine sa fi murit decat sa sufere pe urma, fara un stapan sa-l ingrijeasca. Nu te mai consuma, si eu am avut pe constiinta un puisor de gaina. Eram la tara si am vrut sa-l prind, sa ma joc cu el, insa cand am crezut ca nu mai are unde sa fuga s-a bagat intre talpile mele si l-am calcat. L-am vazut pe urma cum schiopata. Crede-ma ca vreo trei ani imi aminteam de el si ma simteam groaznic. Dar mai ales in cazul tau, unde chiar nu ai fost tu de vina, ar trebui sa te impaci cu gandul. Asa a fost sa fie, timpul nu mai poate fi dat inapoi.
Eu sper sa fi murit Sincer si mie imi plac cainii si nu vreau sa sufere dupa accident, deci mai bine murea.
MadaAwwr întreabă: