| perceive a întrebat:

Doamnee... crying ma simt oribilcrying sa va povestesc : venind cu parintii din sat, la intrarea in oras, tata avea viteza mare si sunt 2 benzi cu 20 de metri inainte un catel (pui) a trecut prin fata noastra pe cealalta banda unde ara un tir care a incetinit si a clanxonat catelul, noi am crezut ca va fugi in cealalta parte dar s`a intors si tata cum avea viteza l-a calcat crying jurr ca mi-au dat lacrimilee cand m`am uitat in spate si l`am vazut intins pe soseacrying eu iubesc cainii crying sunt nervoasa pe tata (chiar daca nu el e de vina ), sunt nervoasa pe stapanul cainelui pentru ca l-a lasat afara, sunt nervoasa pe mine pentru ca am vazut asta sad ma simt oribil crying... bietul catel nu avea nici o vina crying stiu ca nu e o intrebare dar doar vroiam sa stie cineva ca imi pare rau sad

PS : catelul s`a bagat in lateralul masinii si a fost calcat doar cu rotile din spate crying

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

E o poveste trista...dar din pacate asta e viata!

| TrendyHedgehog a răspuns:

Poate ca nu a murit poate doar s-a ranit. Sper sa nu fi murit.Si eu iubesc mult mult animalele.Le ador.Cred ca era un caine vagabond. Sper ca nu a murit.

| ElenaGilb3rt a răspuns:

crying Si eu sunt o iubitoare mare de animale dar trebuie sa terci peste asta. Daca nu murea calcat de masina sigur murea din alta cauza. Fii linista, i se poate intampla oricarui sofer. Nu fii suparata pe tatal tau, fi fericita ca nu a fost un accident cu alta masina! happy Sper ca-ti va fi mai bine dupa ce citesti asta!

| Ramona3766 a răspuns:

Mai bine sa fi murit decat sa sufere pe urma, fara un stapan sa-l ingrijeasca. Nu te mai consuma, si eu am avut pe constiinta un puisor de gaina. Eram la tara si am vrut sa-l prind, sa ma joc cu el, insa cand am crezut ca nu mai are unde sa fuga s-a bagat intre talpile mele si l-am calcat. L-am vazut pe urma cum schiopata. Crede-ma ca vreo trei ani imi aminteam de el si ma simteam groaznic. Dar mai ales in cazul tau, unde chiar nu ai fost tu de vina, ar trebui sa te impaci cu gandul. Asa a fost sa fie, timpul nu mai poate fi dat inapoi.

| Kainon a răspuns:

Eu sper sa fi murit straight face Sincer si mie imi plac cainii si nu vreau sa sufere dupa accident, deci mai bine murea. straight face

| Vicky_1658 a răspuns:

Off, saracutul catel dar totusi poate ca nu a murit poate ca e doar ranit.