| CostinAlamariu a întrebat:

Doar eu am observat că ungurii au o fizionomie diferită față de români? Locuiesc într-un oraș populat atât cu maghiari cât și cu români și-mi dau seama doar după fizionomia feței de etnia unei persoane.
A mai observat cineva asta?

M-am gândit ce fel de fizionomie au maghiarii (în special secuii). Mi-a picat fisa că secuii seamănă foarte mult cu finlandezii și are sens dacă te gândești - ambii sunt fino-ugrici. Ce ziceți?

4 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu doar la unguri si romani se aplica asta, multe natii se pot identifica doar prin simpla fizionomie fara sa ai alt contact cu oamenii respectivi, au trasaturi specifice unei regiuni. Si eu recunosc ungurasii doar dupa fizionomie, daca deschid gura si le aud romana pocita e clar.

| iulia0514 a răspuns:

Da de ce numa ungurii unguroaicele nu nu se deosebesc ca fizionomie de românce?laughing Da Într-adevăr se deosebesc daca locuiești printre ei îți cam dai imediat seamahappy

| CostinAlamariu explică (pentru iulia0514):

Când am zis "unguri" mă refeream și la femei și la bărbați dar în primul rând la femei

| iulia0514 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Glumeam! Am un prieten care e căsătorit cu o unguroaica și uneori mai zice câte ceva despre unguri și-l avertizam că și nevastă-sa îi unguroaica și el zice ca el nu are nimic cu unguroaicele numa cu unguriilaughing