Uite eu am 27 de ani, consider varsta asta potrivita sa faci copil ori sa iti intemeiezi o familie la modul general? DA. Ma consider pe mine insumi potrivit sa am un copil de crescut si intretinut + familie? NU. Concluzie? Hai sa nu mai facem proiectie la propriile noastre idei asupra majoritatii generale. Ca 26 de ani e o varsta totusi, deja dupa 25 de ani esti adult in toata regula, sa nu ne mai ascundem dupa deget ca ni s-a dus adolescenta demult. Suntem adulti punct. Daca ai 25 de ani si faci un copil, iti doresti acel copil si ai si cu ce sa il intretii, atunci din punctul meu de vedere este absolut perfect. O varsta frageda de facut copii dupa mine este pana in 22 de ani.
De fapt cred ca majoritatea acum fac copii dupa 30 ani.
daca iti permiti sa ii oferi o viata decenta copilului, 26 ani e chiar varsta potrivita
Nu as spune frageda, dar 20 da, este. Sub 25 mi se pare nepotrivit. Iar peste 25, iarasi, depinde de persoana
Varsta ideala este cand ti-ai gasit partenerul ideal, care in aceeasi masura sa fie si parintelele ideal, implicat, sanatos, si mai ales cand esti stabil financiar. Cand persoanele nu sunt stabile financiar, e, e inconstienta.
Căsătoria și a face copii se intampla când sunt ambele persoane pregătite și responsabile
Eu am colegi de muncă care au recunoscut, că și-au întemeiat o familia, înainte de 20 ani, și au copii mari prin scholi, și mau întrebat mulți colegii de muncă când mă însor, dacă am copii, familie, soție la vârsta mea, și eu le-am zis Adevărul, că nu-mi doresc nicio familie! și nici nu vreau să mă însor!
Fiecarea om știe el mai bine pentru el/ea când se va însura, mărita.
Nici n-am de unde să știu Adevărul când trebuie o fată, un băiat să se însoare sau mărite, fiecare om știe, mai bine pentru el/ea când se va însura, mărita.
Nici n-am nimic Doamne Dumnezeule ferește, cu oamenii care se însoară, merită la vârste fragede, sunt conștient de faptul că nu este normal la vârste minore, măritatul, însuratul dar sănt copii lor, alegerile lor de ce vor să facă copii, când ei sânt deja copii!, dacă ei își doresc de la vârste minore așa ceva, ei știe...