Unele au cancer altele sant proaste cu tunsoarea aia sau isi lasa parul intr-o parte si se cheleste pe cealalta
Eu cred ca toti oamenii sunt frumosi, indiferent de detalii.
Dpdv al erosului, daca aia voiai sa zici, prefer intr-adevar parul lung.
Dar nu cred ca femeile chele sunt "urate".
Nu judec,
Dar daca e cheala sau are pe jumate par in cap iti dam dai seama ca e ftut si sufletul.
Păi de ce? Care e legătura?
Eu am o amică, care se tunde foarte scurt, periuță. Și e o tipă absolut ok.
Felicitari Chelsea pentru finala castigata...este un meci pe care oricat de mult as vrea eu sa-l uit nu as putea, ramane acolo in istorie si in inimilor tunarilor. Ati fostt echipa mai buna si asta nu o poate contesta nimeni, mai umilitoare a fost prestatia echipei care s-a prezentat intr-un mod execrabil, fara niciun Dumnezeu, mijlocul a fost mort, apararea 0 si Cech... duca-se la Chelsea. Daca pana si martoaga de Giroud a dat un gol si o pasa de gol nu mai am ce comenta. Era unica sansa prin care Arsenal mai obtinea ceva si nu se scufunda in meciocritate,, dar se pare ca urmeaza momente si perioade grele pentru toata suflarea tunara. Nici in cele mai negre cosmaruri de ale mele nu mi-as fi imaginat acest deznodamant, dar asta e, obligatoriu inainte indiferent de situatie.
Jumatate de echipa trebuie sa plece, au fost praf si pulbere sezonul asta si ii numar pe degete pe cei care merita cu adevarat sa ramana, cam astea fiind spuse...Up the gunners!
Nu vad ce vina a fi avut Cech... ba chiar v-a iertat de vreo inca doua.
Hazard a avut o zi mare, iar asta s-a vazut. Din pacate, ultima lui zi mare la Chelsea.
Cu toata obiectivitatea, Arsenal s-a prezentat oribil. Nicio treaba n-aveau unii cu altii, parca acum s-au cunoscut prima data.
Mna, eu nu pot decat sa ma bucur. A fost un meci demn de finala, au fost si momentele in care ati inceput sa credeti, la 3-1, dupa golul lui Iwobi parca (?). Spectaculos gol, putea s-o readuca pe Arsenal in meci, dar defensiva i-a îngropat.
E alegerea fiecăruia ce face cu corpul sau. Atâta timp cât acea persoana este împlinită cu alegerea pe care a făcut-o, părerea celorlalți nu contează. Trebuie sa ne simțim bine în pielea noastră și sa trăim asa cum vrem.
Acelea sunt cazuri exceptionale, in care nu ai ce face.
Mie si barbatii cheli mi se par urati si aia cu barba deasa frate ca le fac fetele se para mici, zici ca sunt bebelusi cu barba |||||||| nu am inteles niciodata hype-ul asta pentru barba nu inteleg neneeeeeeeeee
anonim_4396 întreabă: