| MyNameisEduard a întrebat:

Doar eu îmi doresc să pot vedea în viitor câteodată?
Adică m-aș îngrijora mai puțin în privința lui, măcar de aș ști ce urmează.

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Pai și sa zicem ca dacă ar fi o situație mai grea pentru tine in viitor nu ar fi mai rău pentru tine psihic sa stii dinainte?
E bine sa trăim in prezent și sa nu ne îngrijoram atât pentru viitor.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca ar exista predestinare nu ar avea sens sa existi, visele alea sunt asocieri atat, nu exista nici un viitor, timpul e ca apa unui ocean

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu doar tu.
Dacă ai ști ce urmează. Adică ce urmează de la sine ca întâmplare, fără ca tu să intervii și să participi? Poate urma orice. Astfel, nu ai cum să poți vedea astfel, chiar dacă îți dorești.

| sadrian46 a răspuns (pentru sadrian46):

Comentând pe Sveetlana, cu care nu mai pot conversa
Fantastic de fantastic! Bravo, aferim!
trebuie sa-ti schimbi modul de a gindi.
Da, de a gândi!
Dar cum definești gândul?
Dar a gândi?
Că după ce știi asta, restul se rezolvă de la sine!

| gemeni6226 a răspuns:

Viitorul il formezi chiar tu prin gindurile tale cu aceeasi ginduri obtii acelasi rezultat de vrei alt rezultat trebuie sa-ti schimbi modul de a gindi.Esti creeatorul propriei vieti prin gindurile si alegerile tale.Mereu exista posibilitati in viata noastra mai multe si unde ajungem depinde de ce alegem.Si pentru ceea ce am ales nimeni nu e de vina sau nu are merit decat noi.

| MyNameisEduard explică (pentru gemeni6226):

Ai dreptate că ar trebui să-mi schimb modul de a gândi dar nu-i ușor, am pus o întrebare legată de asta dacă vrei să vezi, poți da si un răspuns, aș aprecia mult! happy

| gemeni6226 a răspuns (pentru MyNameisEduard):

Da,nu e usor eu am fost la yoga doi ani de zile, yoga m-a ajutat yoga mi-a deschis calea.E mai usor in grup sa partici la un curs de dezvoltare personala sau orice curs in localitatea ta de la yoga la orice spiritual gasesti ca de unul singur e cu mult mai greu.

| gemeni6226 a răspuns (pentru gemeni6226):

De aceea e mai usor in grup ca ai un ghid si mai poti si socializa cu oameni.

| LordCristobal a răspuns:

Nu cred că e o idee buna sa îți știi viitorul.
Păi dacă ți-ai vedea viitorul viața nu mai are niciun farmec pentru că știi de dinainte ce o sa se întâmple.
Nu trebuie să te temi de viitor, atâta timp cât faci ce îți place și ai familie și prieteni care sa fie alaturi de tine nu ai de ce să îți faci griji.
Păi asta e și esența vieții, să faci fata și să treci peste provocările care pot apărea în viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia anxietatea ta persista că te gândești mereu la viitor și nu trăiești deloc în prezent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Îmi plac provocările, așadar nu-mi e teamă de neprevăzut. Trebuie să învățăm să întâmpinăm neprevăzutul.