Ia-ti un job de weekend, ca sa nu te mai gandesti atata la bani, ca asta iti aduce un venit care te poate salva pana vine vacanta, sa-ti iei ceva de munca, care sa-ti aduca bani buni.
Esti sudent*(a) = major! Fa-ti un PFA sa nu mai depinzi de " cheful " unui angajator! Cat poate tine practica aia? 12 ore / zi? Ai ceva o calificare din timpul liceului care sa iti permita o activitate independenta prin PFA? SA ITI faci tu programul cum vrei!
Tu de la maternitate tot frecventezi anumite facultăți, poate o termini și tu până în 2050.
Suna ciudat cum ai formulat la inceput, dar da, toti oamenii care au un minim de inteligenta ajung la overthinking, adica se gandesc la mai multe deodata, isi fac scenarii, anticipeaza, isi imagineaza, isi fac griji, despica firul in 2 sau 16. Putini studenti reusesc ce ai realizat tu, adica sa platesti din banii tai stransi din greu.
Majoritatea sunt sustinuti de parinti si daca isi mai si gasesc ceva part time, atunci e evident ca se descurca bine cu banii inclusiv pentru distractii. Sfatul meu e sa nu te mai compari asa cu astfel de exemple, se intelege de la sine ca este total gresit.Mai mult de atat, distractie pentru studenti exista si in afara cluburilor, bine mersi.Trebuie doar sa o vezi si sa-ti pui imaginatia la bataie.
Cred ca e destul sa mergi o data, eu am impresia ca nu iti va conveni sa platesti pentru bauturi, intr-o atmosfera cu oameni care se comporta ciudat, iar mai apoi, a doua zi, sa fie riscul foarte mare de a da apa la rate si alte senzatii cool. Normal ca esti libera sa faci cum doresti, doar iti spun perspectiva mea.Succes in ce iti propui!
Sara2 întreabă: