Fiecare e special în felul lui, gândește-te ca pielea ta nu o poate avea oricine. In ziua de azi toată lumea crede ca modelul de femeie frumoasa este aceea cu fund, sâni, par lung, ochi albaștrii și pielea bronzata. Nu e adevărat. Nu te mai lua după ce zice "x" și "y", ești minunata și deosebita din punctul meu de vedere. Te pup?
Și eu zic la fel uitate ce bine arata în poza și ea zice ca e urata și are fata de cal probabil tot ce ii spun aia ea crede tot și ia tot în considerare pune tot la suflet foarte bun răspunsul tău și încurajator ea are nevoie de înțelegere și afecțiune asta dacă nu cumva e troll adică mereu ea pățește câte ceva și toți au câte ceva cu ea mai ales ca e înscrisă la postliceala acolo ar trebui sa fie persoane ok decente civilizate da ea parca ar fi la generala nu știu nici acolo nu vezi asa ceva ce i se întâmplă ei pare desprins dintr un film horror care nu se mai termina
Sa îl numim final destination? Zici ca e serialul cu elodia și gh Dincă tine la nesfârșit. Și răspunsul tău este deosebit meriți fundă
Mulțumesc frumos ????
Nu ai de ce sa îmi mulțumești da cred ca ești o persoana speciala și ai un suflet bun. O seara minunata sa ai. Mi o plăcut maxim răspunsul tău de aceea ți am scris
Noapte bună și vise plăcute.
Somn frumos :*
Ce drăguță ești mi ai dat pup tare norocos trebuie sa fie băiatu ce te are. Cred ca ești și frumușela foc fetele ca tine sunt pe cale de dispariție. Ok nu te mai deranjez cius
Eu in liceu aveam la alta clasa o fata care avea albinism, avea pielea alba alba anormal, dar nu avea treaba, mai era si cam mica de statura, dar nu i se spunea nimic. Sincer nu arata bine asa dupa gustul meu, dar parea normala si ok la figura.
Singura metoda e sa te dai cu pudra sau cu ceva de ten sa para ca e cum vrei tu, la figura si gat, ca restul nu se vede, adica ca aia sti, cum isi acopera o rana cu fond de ten si nu se mai vede, prin machiaje in filme. Deci discuta cu cineva care se pricepe si vezi ce spune, deci ai sanse mari.
Insa cred ca nu asta e motivul, motivul e ca nu te suporta si asta e un alt motiv sa te atace, de aia si aia mai albi iti spun, ca aia sunt doar albi, nu au figura aia antipatica care zici tu ca o ai (nu eu zic).
Dar poate ca invers, din cauza pielii si aliurii ei galbejita, nu te suporta, si tocmai asta iti da figura aia antipatica! Iar daca este asa, si rezolvi cu machiaj, ai scapat.
Îmi doresc sa ies și naturală in lume nu sa fiu agresată și sa fiu întrebata dacă sunt obosita.
Ce doresti este una, care e realitatea este alta, deci nu se pune ce doresti ca asta stiam si eu, ci ce solutii sunt practic ca sa rezolvi problema, ca tu asta ai intrebat. Normal era sa te placa cum esti, insa dupa cum zici asta nu se intampla, si am luat cazul asa cum l-ai prezentat.
Te fac spalacita, galbejita, te scuipa cand ai masca împotriva virusilor, te injura cand vorbesti, te injura ca esti grasa, te injura ca esti slaba, te confunda intentionat cu Mia Khalifa în video-uri. Și multe altele. Te-ai gandit vreodata sa mergi la un psiholog? Ca sa evitam un viitor episod gen "am impins-o in fata metroului pentru ca se uita la mine ciudat".
Aia e pielea ta si nu trebuie sa faci nimic pentru ca pe tine nu te deranjeaza pielea ta. Te deranjeaza ce zic oamenii despre pielea ta.
Cand te intreba cineva doar ii spui "Nu am nimic, ma simt foarte bine chiar. Asta e culoarea pielii mele de cand m-am nascut" si nu te mai superi de ceea ce zic altii
Oricum, daca e sa ne luam dupa poza te de profil, arati foarte bine.
Pai iesi la soare sau in aer liber? Daca stai prea mult in incaperi 'te stergi' la fata. Plus de asta mananca multe legume bio de la tara (nu din supermarket).