La varsta ta atractia poate fi o simpla placere, la pubertate este complicat de stiut ce e atractie, moft, placere, cu timpul te vei cunoaste mai mult, hainele nu emit atractie fizica, asta poate doar observi ca dai tu mai mare importanta acelor lucruri
Pai asta si e, o simpla placere, imi atrag atenţia oamenii aia si cand spui atractie nu înseamnă cu nimic mai mult cand esti adult, imi atrage atenţia ca ascultam aceeasi trupa, nu are nici o legatura atractia fizica cu hainele si nu am spus asta, pur si simplu imi stârnesc interes acele persoane prin stilul lor, simplu
Nu, doar că te iei după ce vezi pe hanorac. După ce dă jos hanoracul, rămâne babacul.
Deci cand o sa fiu adultă nu o sa imi mai placa stilul cuiva? sau nu o sa mai fiu atrasă de stilul cuiva? te-as intreba de unde stii cat de mică sunt dar ma astept la răspunsul 'pai daca esti atrasa de cum e îmbrăcată o persoană' aici nu m-am referit strict la cum e cineva imbracat, ci la stil, cum am mai spus si sus, sunt sigura ca mai sunt persoane atrase de bărbaţii cu barba spre exemplu, pur si simplu sunt atrase de stilul acelor persoane
Da si eu sunt atrasa, pardon, atras de acei tipi.
Ce spanac fiert au pe fata prima trupa de care nu am auzit niciodata si cred ca pot sa te asigur ca cea mai mare parte, daca nu chiar toata lumea din Romania, nu a vazut vreun tricou cu aia. Sau poate nu am eu cultura. Nu compara Nirvana cu... cei fara nume.
Ce, e asa de rau spanacul fiert? plus ca am si am avut prieteni, cunostinte care ascultau sau aveau lucruri cu slipknot, chiar si eu am un medalion, dar cauta si interesează-te ca sunt o trupa populara si ascultată si sunt oameni care poarta lucruri cu trupa aia, ori nu ii suporti tu din motive personale si aici inteleg dar daca nici nu ii stii sau nu ai ascultat macar o piesa hai sa nu ne dam cu parerea, nu zic ca nu ai cultură sau ceva, e vorba de gusturi de muzica diferite si daca nu coincid cu ale tale hai sa nu jignim, cat despre Nirvana logic ca ii stii ca e cea mai populară trupa posibilă pe care si Ghita cu oile o stie asa din vedere, pace frate((: (au masti ma ce ai) )
Hei dar nu a jignit nimeni. Nu am zis nimic cum ca nu ar canta bine sau ceva, stiu ca sunt o trupa populara din cate am citit, nu i-am judecat. Plus alte 6 nu-uri ce urmeaza (dar nu le mai zic ).
Si stiu ca au masti, doar ma duce si pe mine capul sa vad asta :/, la cate filme horror am vazut...
Si repet, nu mi-am dat cu parerea legat de trupa (doar la comparatie), ia parafrazeaza tu unde mi-am dat eu cu parerea despre munca lor.
Da imi place (nu, nu trupa), ca e cel mai lung raspuns pe care mi l-ai dat
Hmm, ma simt atacata cand e vorba de muzica, probabil am avut eu impresia asta si nu stiu daca e de bine sau rau partea cu cel mai lung răspuns(((:
E de bine
A stai stai (; asa.
Asa te vreau boss(((((((((: gangg(((((:
"Nu compara Nirvana cu... cei fara nume."
Imi place Nirvana, dar sunt overrated. Kurt a murit la momentul potrivit, asta-i tot.
Ma iar ma parafrazezi? )
Nu iar, din nou
Mie nu prea imi plac. Nu imi iau niciodata ceva doar sa fie de la firma X sau sa aiba simbolul/logo-ul Y, nu iau ceva care sa imi placa cum arata, la fel fac si cand ii analizez pe altii.
Ca sunteti ipocrite toate si asta e adevarul puneti aspect pe fizic si va place doar astia rai si nenorociti ii inteleg acum pe aia care nu mai vor femei ca nu meritati cand puneti aspect pe fizic
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: