"am nevoie la baie imi este scarba sa ma duc"
irina mamă, juma' de planetă are așa ceva, invață să trăiești cu tine așa cum ești
Ii foarte normal sa vorbesti cu mama ta de chestiile astea si te-as sfatui sa o intrebi mai des ce nelamuriri ai. Si nu, nu doar tu o urasti. Nu cred ca vreuneia dintre noi ii face placere sa sangereze 7 zile pe luna si sa mai aiba si crampe pe deasupra.
In viata treci prin situatii neasteptate, enervante. Vorbeste cu mama ta pentru ca are experienta, te cunoaste de cand te stii, si cunoaste probabil si cum te simti acum, dar deschide-te. Treci printr-o perioada de transformare si e vorba doar de obisnuinta. Incetul cu incetul ti se va regla.
Sunt persoane care au crampe, dureri de spate, dureri de cap, stari de iritatie etc.
Te obisnuiesti cu nebunia asta, e ceva nou si trebuie sa-i faci loc in rutina ta. nu e nevoie sa te concentrezi asa mult pe cum arata sangerarea sau ca acum nu ti-a venit atat de consistent etc. Acum e perioada de reglare. E acolo din niste motive bine intemeiate si sper ca le stii, daca nu, chiar vorbeste cu mama ta. Daca ai spotting sau nu ti se potriveste absorbantul, dureri dubioase la fel, vorbeste cu mama ta.