| Nush7283 a întrebat:

Doar eu urăsc părinții aia care își bat copiii si din cel mai mic lucru? Nu îl ajută cu nimic daca il bate, zic si eu

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Sunt sigura ca multe persoane iti impartasesc parerea. Asa este, cu bataia nu rezolvi nimic. Ar trebui ca acele cupluri care fac copii si ii faca din dorinta, nu pentru alocatie, caci de aici pleaca multe probleme. De asemenea, eu consider ca e important sa citesti carti de specialitate si sa inveti lucruri care te vor ajuta in gestionarea micilor probleme cu copiii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui sa-i uram caci ura ne otraveste sufletul ci sa incercam sa intelegem de ce fac asta.

Acesti parinti sunt de fel persoane impulsive, temperamentale, perfectioniste dar adesea si ignorante, pe premiza ca bataia e rupta din Rai.

| Adjouma a răspuns:

Din păcate ii bat prea puțin încât ajung niste răsfățați, unii chiar partari care cred că li se cuvine totul. Daca îți dădeau ai tai bine in gura cum ai fi meritat nu aveai problemele astea existențiale. Funda?

| Nush7283 explică (pentru Adjouma):

Nu toți copii merita bătuți!

| TheStrategist a răspuns (pentru Nush7283):

Nimeni nu merită bătut, poate ajunge să bată și el la rândul lui când mai crește.