Sa-mi dea rudele cand o sa mor
Uite, vreau să-ți dau ceva să citești. Imaginează-ți că ești spectator... ce simți? Îți mai surâde ideea incinerării? ))
http://www.gds.ro/......de+uimire/
Tot vreau sa fiu incinerat, nu vreau sa fiu ingropat
Oricum, eu o sa fiu singurul incinerat, n-o sa puta a mort de la 2000km
Știu că mă gândeam la ideea asta acum vreo doi ani și mama mi-a spus că-s nebună.În orice caz, acum nu-mi mai pasă, nu e o problemă așa importantă să mă intereseze.
Glumetule
Eu sunt pe moarte, nu-mi permit si nici nu am timp sa fiu trist.
Adica ce probleme ai?
Ranit in dragoste.
Lasa ca-ti trece
Se pare ca nu
Te gandesti sa ne parasesti?
Nu acum, sunt prea tanar
ma asteptam la un raspuns de genul
Pai sunt prea tanar
Mai am de vazut locuri multe, sa beau bauturi pe care nu le-am mai baut
Am o viata incompleta, mie imi place sa calatoresc dar lui tata nu prea
Abia am iesit din judet de cateva ori
Nu esti prea umblat Lasa ca dupa ce devi major vei avea timp sa vezi ce locuri vrei tu. Vei fi pe cont propriu.
Asta daca nu devin gunoier
Lasa pesimismul
Pai nu-s un om cu note prea mari, sunt aproape mediocre
E vina creierului meu, nu pot invata ceva ce nu ma intereseaza
NU inseamna ca daca la scoala nu ai 10 pe linie, nu vei deveni cine iti doresti. Invata ceea ce iti place, concentreaza-te pe materiile respective, iar in viitor poate iti vei gasi ceva de lucru in domeniu. Merita sa incerci!
Asta fac, incerc
Am rude care chiar au inceput sa joace fotbal la echipe micute
Au inceput cu usorul si acum ajung sus
De asta sunt si eu motivat
Esti un viitor fotbalist, sa inteleg.
Nu, eu vreau pe alt domeniu
Fotograf sau actor
Din moment ce toti din familia mea sunt persoane mari poate am si eu sanse sa devin ce vreau
Nu spun ca sunt vr-un bogatan
Si eu fac fotografie, e foarte misto. Recomand. Plus ca se castiga destul de bine, tinand cont ca la orice eveniment e nevoie de un fotograf. Cat despre actorie, da, o iubesc si eu, insa in Romania vei muri de foame cu ea. Nimeni nu da 2 bani pe actorii romani, iar asta e foarte trist.
O sa incerc sa strang pentru un aparat cat de cat bun
Tu ce aparat ai?
Am avut un Nikon D3300 Kit AF-P 18-55mm, dar l-am vandut unui prieten iar acum mi-am comandat ceva mai profesionist: Nikon D5300, 24,2MP, Obiectiv AF-P 18-55mm De-abia astept sa imi soseasca Se presupune ca prin 15 decembrie ar trebui sa il am.
Foarte misto!
Stiu