| Vikaa a întrebat:

Doar mie mi s-a intamplat sa vad un baiat dragut in autobuz si dupa sa nu-mi mai iau gandul de la el? rolling on the floor)

15 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da... mai ales mie. Chiar si de sofer.

| Freya1 a răspuns:

Am patit-o si eu o dată si l-am mai văzut de cateva ori ca mergeam cu acelaș autobuz dar după nu l-am mai zărit altul, oricum acum sunt ca măritată deci asa ca mi-am luat gandu de mult laughing.

| OldSoul a răspuns:

Tie si tuturor fetelor.

La baieti, e exact invers, in general laughing

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Și eu am pățit-o!

| Yurisa a răspuns:

Da aveam 12-13 ani, imi placea ca era la moda pe atunci frizura de justin bieber, aia castron. Dupa l-am gasit pe Facebook, m-am uitat mai bine la fata lui si nu mi-a mai placut laughing Men, tu nu aveai prieten?

| Vikaa explică (pentru Yurisa):

Ba da, men, dar mi-am adus aminte de baiat si am vrut sa vad daca-s singura proasta care-si mai aduce aminte

| Yurisa a răspuns (pentru Vikaa):

Naughty smug

Dada,sa stii rolling on the floor

(•_•)
|\ \__(•_•)
_]] _]] \ Ca tot ziceai ca-s naughty rolling on the floor

| Yurisa a răspuns (pentru Vikaa):

Vai ce au văzut ochii mei!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am mai păţit de ceva vreme, dar ţin minte că acum câţiva ani, când aveam vreo 13-14, am pus ochii pe un tip de vreo 20, apoi tot încercam să îmi conving prietenii să mai mergem în zona în care l-am văzut.
Desigur, fără să le zic adevăratul motiv. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. nu doar tie laughing

| Clytia a răspuns:

Nu doar ție. laughing

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat ceva complet diferit! Eu odată am văzut o fata drăguță in autobuz de la care nu am putut să imi iau gândul, dar in cazul tău nu stiu ce sa zic