Draga mea esti in functie de cum te prezinti,daca te prezinti ca un obiect sexual asa te percepem,daca te remarci doar prin fizicul tau punem si noi etichete de astea, daca te remarci si prin inteligenta, cunostinte credem altceva, eu unu am fost suprins de multe care erau rationale, desigur ca prima oara cand vezi o fata te gandesti la sex e ceva involuntar apoi conteaza si cat te duce mintea
Mie mi-a zis unul că sunt curvă pentru că l-am refuzat, deși am făcut-o într-un mod politicos și eram virgină pe atunci. Întotdeauna am fost simplă și elegantă că nu-mi place să atrag atenția asupra mea. Unii o zic de nervi, oftică, nu că într-adevăr ai inspira așa ceva.
Ce te face sa crezi ca nu atragi atentia daca te imbraci simplu?
Faptul ca arat banal?
Fata ok din persectiva mea este acea fata dupa cum am spus ce are capul pe umeri,ce isi poate face o relatie normala,ce munceste sau merge la scoala, ce este civilizata, ce isi vede de ale ei, ce stie sa iubeasca si respecte.
Nu am spus ca trebuie sa fie maicuta sau virgina dar in orce caz o fata ok nu e aia de pe centura, sau aia din club beata sau drogata moarta intinsa de toti destrabalatii.
Corect ar trebui sa arati extra* pentru a demonstra lipsa increderii in tine.
Sunt foarte multi cu perceptie tampita sau educatie proasta.
Daca la ei in familie sau in grup misoginismul primeaza nu ai cum sa ceri altceva.Totul tine de educatiea pe care o primesc de acasa si de grupul de prieteni in care se invart. Orice om trebuie sa fie constient ca nu poti generaliza si ca nu toata lumea e la fel.
Cum sunt femei ce se vand asa sunt si barbati nesimtiti sau ce se vand si ei la randul lor, dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel.
Daca dai peste oameni ce nu fac diferenta intre o fata/femeie ok si la locul ei si o p.rostituata de pe centura sau de prin club inseamna ca bagi in seama persoanele nepotrivite.
Fiecare cu parerea lui. Daca tu ai avut o relatie la 17 ani la distanta ce s-a terminat prost nu inseamna ca toate sunt la fel.
Ti-am mai spus, generalizarea e o prostie.Eu am avut 2 relatii esuate si nu din cauza inselatului sau poligamiei, dar cu toate astea nu mi-am pierdut increderea in barbati.Consider doar ca am ales persoanele gresite.
POLIGAMÍE s. f. Formă de căsătorie în care un bărbat (o femeie) are, în același timp, mai multe soții (soți) și care nu este acceptată în majoritatea statelor; situația persoanei care practică această formă de căsătorie. ♦ Infracțiune comisă de persoana care trăiește în această formă de căsătorie.
Deci tu esti fata?
Sa revenim, in general varsta ii face sa fie asa, e varsta la care ei descopera aceast aspect, urla hormonii in ei, si cam asta e toata beleaua.
Tu iti alegi un baiat dupa freza, bani si abdomen? Probabil ca nu.
Asa cum tu esti o exceptie, asa exista si baieti pentru care nu conteaza atat de mult formele.
Sa stai cu un baiat de genul este o alegere, nu o obligatie.
Salutări!
Așa a fost și în:
PREISTORIE
ANTICHITATE
EVUL MEDIU
MODERNĂ
CONTEMPORANĂ
Asta e de când lumea și pământu, de ce te surprinde?