Eu cel putin nu îl joc, am vazut doar jocul, totuși, GTA 5 este facut de Rockstar, o companie foarte mare de jocuri, jocuri de calitate inalta. Aici se poate observa si aceasta diferenta intre jocuri
Are probleme la PS4, rata frame-ului e destul de proasta, merge cu intreruperi - restituie banii pentru cei nemultumiti. Mai are alte defecte grafice si intreruperi eronate. Astept PS5 cand mai scade din pret sau cand vine cu gta 6
Multa lumea il joaca pentru ca... il joaca multa lume
In rest, imi este indiferent.
Jocul nu e gata și e departe de a fi gata.
E partial vina fanilor care au vrut să apară jocul cat mai repede. Același lucru ca la no man sky. Jocul a fost un rahat in momentul in care a fost lansat dar acum, după numeroase actualizări e in mare ce au promis inițial.
Același lucru mă aștept să se întâmple și cu Cyberpunk 2077. Nici Witcher nu a fost chiar wow la început. După multe actualizări a ajuns sa fie ceea ce e.
Și foarte probabil lumea se aștepta la mai mult decât trebuie de la acest joc. Nu este cazul.
GTA a avut o echipa mai mare și mai mult timp de dezvoltare.
Și nu cred că jocurile ar trebui comparate între ele. Cyberpunk nu vrea sa fie o copie a GTA sau o variantă îmbunătățită. Și nici nu trebuie sa fie.
E un joc cu o idee noua, originala și principii diferite. Un joc care propune o distopie digitala undeva in viitor (după părerea mea) nu are în gând să fie un joc realist in adevăratul sens al cuvântului.
In schimb GTA e oarecum o parodie a vieții reale pe care vrea sa o mimeze într-o măsură.
Dacă ajungem la grafica - am văzut câteva screenshot-uri care arată destul de bine. Dar detaliile astea se pierd ușor în muntele de forme rigide, de modele eronate și de texturi lipsă. După cum ziceam jocul e departe de a fi gata.
Acorda-i ceva timp și eu pariez că o să fie o experiență plăcută.
Tu nu pricepi ca nu-mi place indiferent de grafica? Nu sunt fan acelor arhitecturi, acelui oras din viitor.Red dead Redemption 2 are o grafica uimitoare.Nu se poate compara nimeni cu cei de la Rockstar.
Părerea ta.
Sunt unora care le place acel stil.
Da,sunt de acord cu ce spui tu.Eu doar vorbeam in numele meu, atat.
Nici sa ma plateti si nu il joc, am vazut gameplay-ul si este oribil.
Eu cel putin nu îl joc, am vazut doar jocul, totuși, GTA 5 este facut de Rockstar, o companie foarte mare de jocuri, jocuri de calitate inalta. Aici se poate observa si aceasta diferenta intre jocuri
S-au grabit aiurea sa lanseze jocul.Eu sincer as fi preferat sa mai astept un an-2 dupa el si sa iasa beton.Jocul are o idee buna si are potential enorm, dar e pacat de el
Posibil sa ai dreptate, nu te contrazic, dar nu e genul meu sincer.Nu pare realistic deloc.
Mda,ai si tu dreptatea ta.Clar nu se compara cu GTA. Oricum, jocul putea sa fie cu mult mai bun, nu a ajuns la nivelul asteptarilor mele.
Costi125 întreabă:
CyberDune28 întreabă: