Buna
Este ceva normal sa versi o lacrima la o asa nenorocire.
Tuturor ni se intampla sa lacrimam fara sa vrem...
O zi buna
Pe ce lume trăiești? Normal că am fost mai mulți afectați iar unii dintre noi am făcut și ceva în sensul ăsta.
si tu ce-ai facut in sensul asta? ai semnat o petite anti-rock?
Cred că doar un cretin ar face asta mai ales că o așa petiție nu are cum să aibă succes și că sunt un mare împătimit al rock-ului. Am donat și am ieșit, simplu.
Cred ca se refera la faptul ca a iesit din strada.
asta ar fi si mai aiurea
*Faptul ca a iesit in strada
Am pus un "D" aiurea, cred ca te-ai prins
stiu stiu, tocmai
e super aiurea sa iesi in strada pentru chestia asta
majoritatea care o fac simt doar nevoia sa faca parte din ceva
Iti dau dreptate! Majoritatea, nici nu stiu pentru ce ies.Am vazut ca unii au cerut salarii mai mari.Really? 90% dintre oameni ies in strada sa se schimbe ceva, sa-i evaporam pe toti aia care sunt corupti, ca asa ceva sa nu se mai intample, iar tu iesi sa ceri salarii mai mari. Tipic Romanesc!
Acum am inteles de ce toate posturile TV sunt suprasaturate cu stiri despre tragedia asta. E ca cei mai grei de cap sa se prinda ca s-a intamplat ceva... Sa fii sanatos ca ai varsat lacrimi. Eu n-am varsat.
După ce vezi asta nu mai ai cum să fi afectat de ceva anume...(în cazul meu)
https://www.facebook.com/......901608231/
Videoclip necenzurat.
Nu, si pe mine m-a afectat. Primele doua zile am plans intr-una si am crezut ca-mi bubuie inima, atat de agitata am fost. Aveam prieteni acolo in seara aia. Si multi oameni pe care-i stiam, cel putin din vedere, au murit... E normal sa fii afectat, nu cred ca am mai avut o astfel de tragedie in ultimii ani in Romania
O intamplare trista, pe mine m-a afectat cand am vazut tineri arsi.Un om la inceput de viata sa fie nenorocit. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Bună! Nu, nu te-a afectat numai pe tine, asta ar fi trebuit să ne afecteze pe toţi şi să ne facă să ne gândim mai mult la acţiunile noastre şi la ceea ce spunem/gândim, la cum reacţionăm/acţionăm. Este absolut normal, dar trebuie să înveţi să treci peste.
Wtf? Am zis ca am varsat 2-3 lacrimi, n-am spus ca sunt deprimat
Buna. Pe mine una nu m.a afectat incat sa plang, regret, desigur, dar nu incat sa-mi curga lacrimi.
Desigur, este o tragedie, au murit 44 de persoane dar eu una nu am plans!
Nici eu nu am plans, dar spun ca am varsat niste lacrimi.O chestie e sa versi 2-3 lacrimi la asa o nenorocire.Alta e sa te pui sa bocesti.Eu am spus prima varianta!
Eee, pentru mine a varsa 2-3 lacrimi inseamna plans. Exista plans cu lacrimi de sentimente sau plans doar de dragul de a plange. chiar si 2 lacrimi inseamna plans ( plans usor )