| Daniellllll1 a întrebat:

Doar pe mine m-a afectat tragedia din colectiv? Am doar 15 ani, dar chiar habar nu am..Am varsat niste lacrimi...

22 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Este ceva normal sa versi o lacrima la o asa nenorocire.
Tuturor ni se intampla sa lacrimam fara sa vrem...
O zi bunahappy

| T0T a răspuns:

Pe ce lume trăiești? Normal că am fost mai mulți afectați iar unii dintre noi am făcut și ceva în sensul ăsta.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru T0T):

si tu ce-ai facut in sensul asta? ai semnat o petite anti-rock?

| T0T a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Cred că doar un cretin ar face asta mai ales că o așa petiție nu are cum să aibă succes și că sunt un mare împătimit al rock-ului. Am donat și am ieșit, simplu.

| Daniellllll1 explică (pentru AirănMeidăn):

Cred ca se refera la faptul ca a iesit din strada.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Daniellllll1):

asta ar fi si mai aiurea

*Faptul ca a iesit in strada
Am pus un "D" aiurea, cred ca te-ai prins

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Daniellllll1):

stiu stiu, tocmai
e super aiurea sa iesi in strada pentru chestia asta
majoritatea care o fac simt doar nevoia sa faca parte din ceva

Iti dau dreptate! Majoritatea, nici nu stiu pentru ce ies.Am vazut ca unii au cerut salarii mai mari.Really? 90% dintre oameni ies in strada sa se schimbe ceva, sa-i evaporam pe toti aia care sunt corupti, ca asa ceva sa nu se mai intample, iar tu iesi sa ceri salarii mai mari. Tipic Romanesc!

| Sociopat a răspuns:

Acum am inteles de ce toate posturile TV sunt suprasaturate cu stiri despre tragedia asta. E ca cei mai grei de cap sa se prinda ca s-a intamplat ceva... Sa fii sanatos ca ai varsat lacrimi. Eu n-am varsat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, esti singurul afectat. Treci peste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca esti o persoana mai sensibila. Nu e un lucru rau. Eu unul nu pot sa spun ca m-a lasat rece treaba asta cu colectivul, dar am privit-o mai detasat oricum. FUNDA?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După ce vezi asta nu mai ai cum să fi afectat de ceva anume...(în cazul meu)
https://www.facebook.com/......901608231/

Videoclip necenzurat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca esti mic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, si pe mine m-a afectat. Primele doua zile am plans intr-una si am crezut ca-mi bubuie inima, atat de agitata am fost. Aveam prieteni acolo in seara aia. Si multi oameni pe care-i stiam, cel putin din vedere, au murit... E normal sa fii afectat, nu cred ca am mai avut o astfel de tragedie in ultimii ani in Romania

| TheLoveDoctorr a răspuns:

O intamplare trista, pe mine m-a afectat cand am vazut tineri arsi.Un om la inceput de viata sa fie nenorocit. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

| AlleSss a răspuns:

Bună! Nu, nu te-a afectat numai pe tine, asta ar fi trebuit să ne afecteze pe toţi şi să ne facă să ne gândim mai mult la acţiunile noastre şi la ceea ce spunem/gândim, la cum reacţionăm/acţionăm. Este absolut normal, dar trebuie să înveţi să treci peste.

| Daniellllll1 explică (pentru AlleSss):

rolling on the floorWtf? Am zis ca am varsat 2-3 lacrimi, n-am spus ca sunt deprimat rolling on the floor

| Pufoseniiee a răspuns:

Buna. Pe mine una nu m.a afectat incat sa plang, regret, desigur, dar nu incat sa-mi curga lacrimi.
Desigur, este o tragedie, au murit 44 de persoane dar eu una nu am plans!

| Daniellllll1 explică (pentru Pufoseniiee):

Nici eu nu am plans, dar spun ca am varsat niste lacrimi.O chestie e sa versi 2-3 lacrimi la asa o nenorocire.Alta e sa te pui sa bocesti.Eu am spus prima varianta!

| Pufoseniiee a răspuns (pentru Daniellllll1):

Eee, pentru mine a varsa 2-3 lacrimi inseamna plans. Exista plans cu lacrimi de sentimente sau plans doar de dragul de a plange. chiar si 2 lacrimi inseamna plans ( plans usor )