Are momente în care merge mai greu, mie acum îmi merge bine sincer, nu sunt probleme. Referitor la a doua ta întrebare, anumite întrebări la care tu ai răspuns au fost şterse şi de asta când accesezi răspunsul te trimite pe prima pagină. Dacă nu există întrebare cum ai putea vedea răspunsul? Înţelegi? E ok. Baftă!
Da, e logic raspunsul tau la a doua intrebare a mea. Dar odata ce au fost acceptate, de ce le sterg? Cand eu am pus o intrebare nu s-a acceptat din prima. Ok, am pus alta s. a. m. d.
Asa nu ar mai trebui sa raspundem problemelor celor de pe TPU pentru ca ''daca va fi stearsa intrebarea? daca raspunsul meu de nu stiu cate randuri(dau un exemplu)va fi sters?''
Eh, in orice caz.Tpu face o treaba minunata.So keep going!
Se acceptă toate întrebările. Orice utilizator de pe site poate raporta o întrebare cu caracter irelevant, conţinut obscen, spam etc. Ele sunt acceptate dar nu mereu verificate gândeşte-te că sunt 263 000 de întrebări şi sunt postate zilnic multe. Nimeni nu poate să le verifice.Deci utilizatori raportează. Sper că te-am lămurit. Întrebarea ta ai spus că nu a fost acceptată instant, a fost numai că site-ul îşi face update-ul mai greu! Sper că ai înţeles.
Gânduri albe, poate n-ai inteles tu
Au fost doua intrebari. Una legata de dificultatea pe care o intampin in incarcarea site-ului si alta referitoare la intrebarile care au fost acceptate si apoi sterse.
Va multumesc din nou, vara faina!