| EuSiDoarAtat123 a întrebat:

Domnul profesor de mate spune ca sunt un mic geniu, daca ma mentin asa pana la fac. o sa fiu cea mai buna si asa. Problemele mele sunt:1.de ce ma crede un mic geniu, nu imi pot da seama(pe a4-a eram de nota 8-9 la mate)si acum am doar note de 10? 2.cand invat pentru un test iau 9, 50 iar atunci cand NU invat iau 10 curat.Cum imi explic?

10 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Ce geniu ar avea la avatar o poza cu Selena Gomez?

| ToKen a răspuns:

Pff, e genial!

| MissxD a răspuns:

laughing cred ca iti place matematica si poate tu esti una dintre cele care invata la aceasta materie. El, fiind profesor, poate are dreptate. Daca esti pasionata de materia asta poti continua la liceu pe un profil cu materia de baza matematica. Daca vezi ca te descurci si iti si place, nu ezita si felicitari pentru performante laughing eu nu ajungeam la varsta ta chiar la aceste note.

| flavius01 a răspuns:

Nu e vorba neaparat de mic geniu.dar se refera ca ai o inclinatie evidenta spre matematica si ca o intelegi usor, iar la faza cu invatatul...la matematica tot ce poti sa inveti sunt formule laughing in rest, ori intelegi ori nu. Eu stau tot in 6 la mate dar imi plac alte materii...depinde de gusturile si inclinatiile fiecaruia big grin

| Ammy93 a răspuns:

Poate pentru ca atunci cand invetii, esti stresata. Adica te gandesti daca treci testul sau nu. Da atunci cand mergi si dai testul fara sa inveti stii ca il poti trece. Eu in locul tau as incerca ca la urmatorul test sa nu invet si sa vezi daca e la fel.

| Miii a răspuns:

Asta numai tu stiilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-au murit laudatorii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca esti.

| Raluca829207472829204 a răspuns:

Pai, totul este sa crezi in tine! Poti sa inveti mult cum am facut eu si sa i-au un 5 la Biologie! Sau sa crezi in tine, sa iei un 9 si sa te asculte fara sa inveti si sa iei 10! Asta am facut eu. Sau rentin foarte repede! Cand imi pomeneste cineva cuvantul acela eu il retin! Sau cand esti foarte atent iti ramane in cap! Si totul iti ramane atat de mult timp in cap si atunci ai terminat! Fundita? laughing

| AndreeaAndy599 a răspuns:

Acum esti mai atenta la ore, si e posibil ca atunci cand inveti pentru un test (in ultimul moment) incurci unele lucruri si ai pierdut 0.50 puncte