anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doresc femeile mai mature si singure ( sa spunem 30-40 ) sa aiba un amic mai tanar ( 20 - 25 ) sau privesc negativ o minte tanara si naiva?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

DA, cand un baiat e cu una matura si el el e mai matur, pentru ca are de unde invata foarte multe, plus ca sa nu uitam ca ele se cred mai tinere astfel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai, nu am avut niciodată o amica de 30, 40 de ani. Dar daca as avea, probabil nu ar sta ea sa asculte sfaturi de la mine, eu fiind foarte imatur spre deosebire de ea. Dar mai mult ca sigur m-ar sfatui ea pe mine si m-ar invata din experienta. Părerea mea e ca i-ar face plăcere sa isi petreacă timpul cu un amic mai tânăr. Eu personal nu as putea avea o amica de 30-40 ani. E ca si cum i-as povesti chestii jenante maica-mii.

| ThePuffy a răspuns:

Dap, eu am o amica de 34 de ani. Bine, eu nu am 20 de ani. laughing)

| BlackHorse a răspuns:

Sa clarificam putin... Avand in vedere ca maturitatea gandirii fetelor de pe la 20 de ani este intr-o stare deplorabila ( vorbesc de cercurile mele / zona mea, deci nu generalizez ), imi doresc sa am amica o femeie activa in jurul a 30-40 de ani de la care sa invat diverse lucruri despre viata ( mai ales gatit ). Daca o femeie e singura la o varsta oarecum inaintata, cum ar privi aceasta propunere?