Mda....ai si tu dreptatea ta. Vrei sa fim prieteni?
Draga Adrian, nu stiu cum este viata ta, insa tin sa te anunt ca viata mea chiar e perfecta, nu exista in ea nimic rau ce m-ar putea supara. Daca in viata ta exista suferinta sau ceva de genul acesta imi pare rau.Vezi? Nu e asa cum ai spus tu ca ma doare acolo de restul lumii, iar daca tu crezi ca ce am spus sunt libidinosenii e strict parerea ta, oricine are dreptul la o parere.
"Deja stiu cateva defecte pe care le am, adica ma cunosc cat de cat.....Sunt defecte care ma trag in jos, dar incerc sa le diminuez pentru ca de scapat cu totul de ele e foarte greu, imi trebuie mult autocontrol pentru a nu mai fi atat de timida de exemplu"
Nu-mi vinde gogosi. "Am defecte care ma trag in jos" nu suna a viata perfecta.
Prin viata perfecta m-am referit ca nimic din jurul meu nu ma supara, ma simt implinita, zi de zi toti cei ce ma cunosc ma vad cu zambetul pe buze si nu e o masca, chiar sunt fericita, am tot ce imi doresc.Defectele mele eu le accept caci toti avem; incerc sa le elimin, insa asta nu ma face nefericita.Eu,ca orice alta persoana, sunt imperfecta, insa am o viata perfecta.
Falsitatea n-are nici o treaba cu viata sociala. Si nici nesimtirea.
Daca obisnuiesti sa tratezi cu dispret toate persoanele necunoscute, e clar ca nu prea mai 'prinzi' noi prietenii, si da, acolo ajungi, la sedentarism si frustrare.
Deocamdata ai ajuns sa fii suspendat pe un site unde media de varsta e de cel mult 14 ani... Felicitari, nici aici n-ai facut fata.
Cum spuneam, ai impresia că trăieşti într-o lume în care fiecare om tânjeşte la prietenia ta. Încă un semn de naivitate.
''Eu stiu un lucru:daca nu ai un cuvant frumos sa-i spui unei persoane atunci nu ii mai spune nimic.'' De fapt, oricine poate sa zica ce vrea fie ca-ti place tie sau nu. Asuma-ti chestia asta, e normal sa se ia lumea de tine. Chiar crezi ca-i pasa cuiva de aici de ziua ta? Suferi de atentie sau ce? Nu te puteai bucura decat pe TPU . Si mai spui ca ai respectul pentru toti de pe TPU ce ti-au urat la multi ani ), asta n-are vreo legatura cu respectul. Nimeni nu crede ca ai 19 ani, pentru ca ai o gandire extrem de infantila.
Incearca sa nu te mai superi pentru rautatile ce s-au scris aici.
Doar cei cu suflet imbacsit de complexe pot sa emita astfel de "libidosenii" (ca sa citez pe unul dintre ei).
Chiar daca e cu intarziere, eu iti urez " La Multi Ani ", si iti doresc sa ramai toata viata cu suflet curat si frumos, asa cu il ai acum, la ce 19 anisori ai tai.
https://www.youtube.com/watch?v=-16X1p6VKPY
Si despre ce-ai vrea sa scrie la varsta ei?
Despre incalzirea globala, crize economice, sau nemurirea sufletului?
E inca o copila, visatoare, plina de sperante, etc.
Nu ii poti spune unei astfel de tinere ca scrie "libidosenii"!
Sau tu crezi ca esti capabil de scrieri memorabile, aici pe site?
Oi fi si tu vreun pui de Cioran, si poate noi nu stim!
Iar animalul ala pe care il avem drept presedinte, nu a castigat alegerile doar prin absenta multora de la vot, ci si din cauza unora care au votat cu ochelarii de soare la ochi, ceea ce ar putea explica lipsa "vederilor" politice sanatoase.
Nu sunt un pui de nimic, in schimb altii sunt niste pui de agramati. Termenul din dex e libidou - libidinos, deci libidinosenii nu "libidosenii" Tu nu ma citezi corect si ai pretentia sa ma inclin in fata raspunsului tau de altfel agresiv?
Eu nu l-am votat pe Basescu nici in 2004, esti intr-o grava eroare. Cu ochelarii de soare la ochi nu-mi intra soarele in ei in consecinta vad mai bine ca tine cand altora le straluceste direct in ochi.
Cata rautate in cuvinetle unora... La multi ani, cu intarziere. Nu lua la suflet toate chestiile astea, pentru ca le scriu niste oameni care nu mai au suflet. Ramaii mereu atit de pozitiva, chiar daca e greu in lumea asta plina de oameni rai. Zimbeste, pentru ca stii ce insemna sa fii fericita.
P.S.: Am fost si eu asa, insa viata nu e mereu roz- asta e realitatea.
Hey, considera-mi raspunsul nepotrivit sau prea dur insa, cum au scris si altii de ce sa ma bucur, ne bucuram de ziua unui strain?
Am 19 ani ca tine si urmeaza sa fie si ziua mea curand, insa nu ma pot bucura fiindca locuiesc singur incep facultatea in curand, si mama mea a murit acum 4 ani de cancer de san, Nu scriu asta cautand atentie sau mila, ideea e ca fiecare are greutatile, frustarile, si grijile sale specifice situatiei lui, si normal ca oricine ar prefera sa aiba si pe cineva alaturi nu?
Insa de cele mai multe ori asta nu se intampla si ramanem resemnati, nepasatori, iar straini deja ne sunt atat de importanti cat "negru sub unghie", Naiba eu am avut majoratu anul trecut si n-am primit un la multi ani sau cadou, nu ca ar fi contat, ideea e, ma vezi pe mine care vorba acea am avut partea mea de greutati in viata si poate inca o am, mergand si judecand gandirile si parerile altora?
Nu vreau sa par generalist, dar cum au zis-o si o zic si altii, traim intr-o tara "libera" fiecare are dreptul la opinia, gandirea sau unica si singulara.
La multi ani oricum, Si cu tot respectul cuvenit nu cred ca ai trecut prin suficiente greutati, iar faza cu optimismul si pozitivismul, Really? traim intr-o lume suficient de cruda incat sa preferam cu totii sa fim realisti, optimismul e cum ar zice altii " bullshit" sau pur si simplu ceva ce ia inzestrat natura pe altii iar noi majoritatea mai cu capul pe umeri vedem ca nu-i asa cum cred ei.
Scuze pentru lungul raspuns si poate prea obiectiv.
Oamenii cred că dacă sunt trişti, pesimişti, şi suferă, viaţa lor va fi mult mai bună. De fapt, sunt mult mai naivi ca tine, care ai ales să-ţi faci viaţa fericită, prin evenimente "banale".
Printre adolescenţi e cool să fi prost. Printre adulţi e cool să fi pesimist şi trist. E extrem de cool. Ei se simt cool. Se simt speciali şi maturi.
Eu nu ma simt cool sa fiu trist si pesimist. Pe de alta parte trebuie sa fii putin alienat social sa te comporti ca si cum absolut totul ar fi perfect. Logic trebuie sa ne bucuram de partile frumoase ale vietii, stiu eu...natura, prietenii, familia, iubitii, dar sa nu vezi mizeria din jur si sa vezi doar roz e semn ca ori esti nesimtit ori cu ceva probleme.
Pe langa asta, daca tot e sa facem o treaba s-o facem si gramatical corect. E "sa fii" nu "sa fi".
In rest totul e cool, fluturii zboara, domnisoara crede ca ziua ei de nastere e miezul din dodoasca, pasarile canta, lalalalalaaaaa ce roz suntem, plutim si visam....normal, ca parintii ne tin in puf.
Greşeală de tastare. Mersi că mi-ai atras atenţia.
În al doilea rând, eu n-am spus să fii mereu trist, sau să pluteşti, sau altceva.
Doar că atunci când pot alege între ceva ce-ţi face bine, şi ceva ce-ţi face rău, oamenii aleg ceea ceea ce le face rău. Aşa se consideră ei maturi.
De unde stii dragule ca parintii ma tin in puf?
Ha,ha! Ma bag si eu ca musca in lapte! Trebuie sa ti-o spun, daca nu ti-a zis-o cineva pana acuma:chiar ai talent! Nu te-ai gandit sa-ti faci un blog?
De ce crezi ca te iau la misto? Serios, nu-mi sta in fire.Era o simpla apreciere, nu interpreta gresit.
Pai atunci ce sa zic...mersi, vezi ca linkul catre blogul meu il gasesti la mine pe profil si ca sa-ti fie si mai usor www.adrian-alexander.com
Merci! O sa-ti citesc articolele cand imi permite timpul.
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: