Nu stiu daca stupid este cel mai potrivit cuvant, dar aiure sigur este coplet nepotrivit. Unele raspunsuri sunt gresite, altele rau-voitoare, altele proaste de-a dreptul. Nici unuia nu i-as fi dat pana acum calificativul aiurea. Sincer, eu as scoate calificativele, desi inteleg rolul lor in dinamica siteului. Ma gandeam mai degraba sa fie note de la 1 la 5. Ar fi mai usor de obiectivat parerea userilor si pana la urma o nota proasta ar include si raspunsurile proaste din diverse motive.
Bună.
Se poate mai diplomatic: greșit!
Toate răspunsurile sunt absolut orientative, nu bătute în cui așa cum vor unii.
Dacă vrei un răspuns exact caută în cărți de specialitate, consultă oameni cu adevărat profesioniști și care sunt pregătiți și plătiți pentru ceea ce fac, etc.
Pa, pa.
Tot aia.
Dar bine ii dau dreptete lui "Legiuitoarea"
In loc de stupid sa fie gresit.
Dar ce conteaza, unele raspunsuri sunt chiar de-a dreptul
"stupide" de la raspunsuri proaste
Stupidul vreau sa ramana stupid, pentru ca este destul de stupid ca sa poarte acest nume
Eu chiar doresc sa i se mute pozitia, mi s-a intamplat o data sa dau "stupid" in loc de "inteligent", desi apreciam raspunsul, pentru ca este exact langa butonul de validare.
Buna!, din pct. de vedere gramatic (stupid=gresit), raspunsul dat de Legiuitoarea este corect!, Pa, pa!