1. pai tu crezi ca daca esti virgina esti de fapt cusuta?
2. tmp de 20 de ani a aut o viata normala de om normal.
Unde ai fugit? Dupa cum stii, minunile se intampla. Cred ca Dumnezeu a putut creea o minune pentru ca in Pantecele Fecioarei Maria sa apara Iisus! Cum adica unde a fost vreme de 20 de ani? Despre toata viata lui Iisus se stie, acum nu cu lux de amanunte, dar din toate perioadele importante, cum a crescut, cum a fost educat, si asa mai departe... Ciao!
Cred ca vrei sa vezi pe bau-bau... Ai sa umbli pe la manastiri cu anii sa scapi de el...
Isus nu s-a nascut din virgina
daca a existat vreun Isus, 20 ani a frecat menta.
1. e interesant ce am gasit aici scris de un anume autor : http://www.armonianaturii.ro/......81-articol
2.Biblia spune că Iisus s-a născut la Bethleem Efrata, a copilărit la Nazaret şi a trăit într-o familie evreiască de meşteşugari, din Capernaum, în Galileea, în nordul Israelului. La vârsta de 30 de ani a renunţat la slujba de tâmplar, dedicându-şi timpul învăţăturilor şi tămăduirii celor bolnavi, cutreierând pe jos prin întreaga ţară evreiască. În tot acest timp, oamenii pe care i-a ajutat l-au susţinut, iar dintre aceştia el a ales 12 apostoli. Cea mai cunoscută învăţătură a lui este Predica de pe Munte, cod de comportament pentru oameni, bazat pe dragostea pentru Dumnezeu şi pentru aproape şi, în acelaşi timp, o promisiune a vieţii veşnice.
Deci a dus o viata normala si doar la vasrta de 30 de ani a renuntat la profesia lui :).
Intrebari cum sunt multe altele: fara raspuns din partea Credinciosilor! o sa sustin la infinit: sunt precum "caii" tot inainte vad, fara stanga - dreapta
1. Dupa cum scrie la Biblie, a fost aleasa de Dumenzeu sa ramana insarcinata de fecioara si sa-l nasca pe Isus.
Altii pot spune ca a preacurvit si a ramas insarcinata a inventat povestea asta ca sa scape de pedeapsa cu moartea. Si asa s-a nascut o legenda, un sfant si un mantuitor. Si o religie dominanta de 2000 de ani.
2. Era plecat in pustietate cu Buddha si meditau.
Odata perceputa de tine ideea ca nu exista Dumnezeu astepti si raspunsuri care sa iti deie dreptate.Eu iti zic ca nu ai dreptate si atat.Nu vreau sa imi irosesc timpul cu rataciti ca tine.Stiu ca o sa primesc stupid dar chiar m-am saturat sa repet acelasi lucru mereu:Studiati mult cartile ortodoxe, religioase apoi dati-va cu parerea.Numai bine si luminare iti doresc.
Am unul pentru toti.sa ne ierte bunul Dumnezeu, pe toti.personal ma intreb, dupa un raid pe TPU astazi, cum de ne mai rabda pe fata pamantului.atata rautate...atata rautate intre oameni care se cred inteligenti si vor sa ajute.cum? deschizand portile iadului? de ce nu pe ale raiului? sunt dezamagit tare de tot. dar deloc surprins.astea toate trebuie sa se intample, pentru implinirea a toate. e trist dureros de trist.
Dupa cum ai numele pe site, critici in necunostiinta. Ca Martor al lui IEHOVA pot doar sa te indrum catre BIBLIE singurul document recunoscut de umanitate care arata raspunsul la intrebarile tale. 1DUMNEZEU prin puterea duhului sfant a transferat viata spirituala a lui Isus in pantecele Mariei facand-o sa fie insarcinata fara a cunoaste barbat.In zilele noastre se practica inseminarea artificiala deci cel inpiedica pe d-zeu sa faca asa ceva unei virgine? 2se stie ca Isus a fost fugit cu Iosif si Maria in Egipt pana la moartea lui IROD.Restul iti las placera de a citi din BIBLIE soor la citit. CEAAUUU.
1. Dumnezeu i-a creat sarcina la Maria.
2.Isus a plecat in desert sa se mai linisteasca. La 33 ani, Isus a urcat in ceruri.
ESTI CRESTIN?!
EU CRED CA NU.
DACA AI FI FOST, NU PUNEAI ASEMENEA INTREBARI.
CREDETI CA SUNTETI DESTEPTI PUNAND DIFERITE INTREBARI CARE NU ISI AU ROSTUL.
PACAT DE TINE.
Ma cunoasteti si stiti f bine ca nu am nici in clin nici in maneca, dar cred ca deja se exagereaza in a contesta existenta inefabilului si critica atator aspecte biblice.stiu ca pe multi i-a intrigat aroganta si ipocrizia unor asa zisi dreptcrediciosi, dar sunt multi oameni care sunt mult mai discreti si cu bunsimt pe care i-ar putea rani atatea comentarii cu privire la subiectele mai sus mentionate. e o rugaminte politicoasa la adresa ambelor tabere:va rog sa-ncetati! unii cu prozelitismul; si ceilalti cu remarcile rautacioase.va multumesc si unora si celorlalti pentru intelegere.
La 1 n-am nicio idee...
la @.pai s-a plimbat si el prin lume, ce pl lui?! Si apoi a venit za revelatia ca baaaaa eu sunt Isus baaaa hahaleroo baaa si trebuieee sa fac minuni baaa...sa vada lumea apoi in filme ce araboi musulman cu ochi albastri sunt baaa hahalerelor baaa
Prima, este absolut normal.si in ziua de azi sunt foarte multe femei care li se rup himenul la nastere, insa referitor la cea de-a doua intrebare, daca ai sa citesti evangheliile apocrife, ai sa gasesti raspunsul.
Prima,este absolut normal.si in ziua de azi sunt foarte multe femei care li se rup himenul la nastere,insa referitor la cea de-a doua intrebare,daca ai sa citesti evangheliile apocrife,ai sa gasesti raspunsul.
Raspunsul primei intrebari se afla in crez."Si s-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara si s-a facut om". Cat despre a doua intrebare...Pai...majoratul la evrei se face da 30 de ani.Atunci si-a inceput el activitatea.In acest timp el a fost tamplar.Asta scrie in Biblie.
1.
Nu mai credeti toate tampenile. Cum DUMNEZEU (ca sa folosesc un limbaj.deh...biblic) o femeie virgina, al carei vagin a fost nepenetrat, sa ramana insarcinata. Pe unde DUMNEZEU a iesit copilul ala, Doamne iarta-ma?! Ok, l-a nascut. Dar nu era virgina.
2. Unde...la biliard cu baietii.
Ce intrebare... in Nazareth
Octavian199 întreabă:
Octavian199 întreabă: