anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doua problemutze micutzebatting eyelashes
1. La "MESAJE" ai doua optiuni "sterge mesajul | blocheaza utilizatorul". Fiind una linga alta, din graba sau din greseala poti bloca utilizatorul. Eu cred ca mai utila ar fi comanda "blocarii utilizatorului" in pagina "PRIETENI". Pentru reducerea riscului "accidentarii".
2. Mesajele, pentru o mai usoara stergere, ar trebui sa aiba ca la celelate site-uri, o casuta in dreptul lor, pe care sa o bifezi daca vrei sa-l stergi si in felul asta, sa poti sterge mai multe mesaje simultan, prin bifarea lor, ca sa nu fii nevoit sa stergi cite un mesaj odata si sa stai pina se incarce pagina dupa fiecare stergere.
NU? Ce parere aveti? happy

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si, ce mai doreste sufletzelul tau?
Cateodata, asteptand sa se tot incarce paginile la moderare, am senzatia ca cineva, acolo, sus, da la manivela. Numai ca manivela aia nu e unsa si merge greu al naibii.
Am blocat si eu, din greseala vreo 2-3 persoane. Si, chiar ma intrebam, de ce nu exista si optiunea de deblocare? In fond... te mai poti si razgandi. Sau, macar sa repari greseala.
"Nu cerceta aceste legi"...

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Vezi tu, acest site se dorește în cea mai mare parte a lui să fie cât mai original și diferit de toate celelalte site-uri.
Și s-a reușit acest lucru.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce lenes te-ai facut, Bro! Oricum, nu ma obosesc sa dezvolt subiectul fiindca intrebarea se va sterge.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar este o intrebare legitima si pertinenta. De ce-i prevezi o soarta atit de cruda?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de acord, nu doar odata am fost cat pe-aci sa blochez vreun utilizator...Si in legatura cu mesajele sunt de acord cu tine, am strans o multime de mesaje si nu stiu cand le voi sterge...

Janina
| Janina a răspuns:

Ehe...lux laughing

si eu imi doresc sa dau enter la chat...nu trimite mesajul dar...asta e, ne adaptam la conditiile actuale tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei cei blocati nu fac parte din lista de prieteni, asa ca nu-i vad rostul acolo.eu cum nu prea folosesc functia mesaje, decat foarte rar, le sterg imediat ce le primesc, la ce mi-ar folosi sa le colectez cate o mie si dupa aia sa nu mai prididesc cu stersul?(ca doar nu le pun la functia reclame)