| harciog a întrebat:

Dpdv psihologic tot ce observam noi oamenii are legatura cu toti ceilanti oameni si cu tot ceea ce ne inconjoara si putem indrepta sau macar ajuta un om aflat intr-o anumita dificultate.Sa spunem ca in apropierea alcoolului observam doua feluri de a bea; 1)isi bea paharul pe indelete avind grija sa nu se imbete si savureaza aroma pina in cel mai adinc amanunt al gustului; 2)ia paharul si, parca fortat de cineva, il arunca peste cap si tot asa si cu urmatoarele.Eu cred ca astia din urma fug de alcool dar nu stiu cum.Ati pus vreodata mina pe paharul lor sa-i opriti? Ati incercat vreodata sa le turnati suc sa vedeti ca nici macar nu sesizeaza diferenta?

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

@Harciog - vorbesti singur? Cate pahare ai dat peste cap?

| Vizitiul a răspuns:

Fug de alcool sau pretuiesc timpul?

| harciog explică:

Va iubesc pentru sinceritate, asta imi da tendintza pentru a merge mai departe.indiferent daca ma veti invinovati pentru ca n-am luat atitudine si nici n-am fost in stare sa ma opresc la timp dar macar apreciati ca vreau.

| harciog explică:

Inteleg fuga, nu de oameni, ci de ceea ceea ce ne urnareste cu adevarat si nu voi circti impotriva vociferarilor voastre ci le voi imbratisa.

| harciog explică:

Flav,te apreciez si-ti dau dreptate dar totusi,"beat sau nu"alerg dupa adevar, ma rog cel inteles de mine deocamdata

| harciog explică:

Ptiu drace ca prosti mai sintem la bautura.Auzi la mine ce doct eram aseara"dpdv psihologic"la un betiv notoriu? Imi vine sa ma scuip singur in ochi.

| Lisadream a răspuns:

Eu personal nu am indraznit sa iau cuiva bautura de la gura, insa am asistat cand mama a incercat sa il opreasca pe tatal meu sa termina sticla de coniac sau ce o fi fost ea.Ideea e ca nu a reusit, indiferent ce argumente aducea ea, scopul lui era sa vada sticla goala (probabil era un trofeu pentru el cine stie.pentru ca de fiecare data incerca sa se intreaca pe el insusi) Se enerva foarte tare daca cineva incerca sa il opreasca. Faza cu sucul nu a incercat-o.dar i-a aruncat paharul de bere pe scurgere.Sa vezi atunci scandal. Cred ca nu mai simtea placerea gustului si poate de aceasta consuma mai mult ca sa recapete aceasta placere. Daca i-ai fi pus suc cred ca s-ar fi trezit vreun neuron din betie sa reclame ca asta nu e pisioarca cu care a fost adormit.