Ah...deja am inceput sa raspund cu copy-paste. Sunt intrebari care se repeta cu incapatanare, la care am mai raspuns deja de vreo enspe ori, deci, pentru economie de timp si de neuroni, sa traiasca al de-a inventat copy-paste!
♥. †ǿאιċ čąήďч. ♥ nu sunt expertă pentru că nu deţin destule informaţii dintr-un anumit domeniu, nu mă descurc în mod special la ceva.Răspunsurile mele sunt 80-90% la categoriile Adolescenţi, Conversaţii şi Timp Liber, la întrebări la care pentru a răspunde nu ai nevoie de studii avansate. Experţii în mare parte ori au nişte studii într-un anumit domeniu[medicină, informatică, comunicaţii etc.], ori au o importantă şcoală a vieţii şi pot ajuta într-un mod special.Degeaba ai fundiţe multe dacă răspunsurile nu sunt destul de complexe/complete/studiate.
Te susţin! Nici eu nu prea mai am la ce întrebări să răspund, majoritatea întrebărilor se repetă la nesfârşit, alte întrebări care erau puse înainte au revenit iarăşi "în vogă" şi aşa mai departe.
Eu sunt inscris pe acest site de vreo 2 saptamani... deci nu pot sa spun ca nu mai sunt intrebari la care sa raspund cum o faceam candva . Insa am observat si eu ca in jur de 90% din intrebari sunt cam puerile.
Deci poti sa stai linistita, nu esti singura care nu are la ce sa raspunda...
LisaJulie întreabă: