1.Diacuta deschis si afla de ce nu vor un caine sau o pisica mica.
2. Poti sa le promiti ca vei asculta de ei, ca vei face curat dupa animalut
3. Spunele ca ai invata sa fi mai responsabila si mai grijulie in cea ce priveste o vietate.
4.Afla-le secretele si amintirile legate de animale(poate vei intelege mai bine care este situatia)
5.Iesiti undeva si bine-dispunei.
6.Ai putea sa creezi o felicitare unde sa iti revarsi sentimentele fata de animele.
7. Iale un cadou care sti tu ca si-l doresc mult.
8. Puneti pe ecranul de la calculator o imagine cu un caine si o pisica, la tellefon pe fundal aceiasi poza si poti desena asa ceva.(poate nu va merge, nu e sigur)
9.Roaga-i mult sau ai pute chiar contra sa te linistesti o vreme.
10.Comportate frumosi, iar ei stiin ce iti doresti poate iti vor lua unul dintre animalute
Eu una cred ca parintii tai nu doresc deoarece vor sa petreaca mai mult timp cu tine, nu sa mai aiba o grija in plus.Sau m-am mai gandit ca poate nu vor deoarece banii sunt putini.
Sper ca sfaturile mele vor da roade.Succes!
Le promiti ca faci curat dupa el,ii dai de mancare, il speli,il scoti la plimbare,te joci cu el, doarme la tine in camera, etc. La mine asa a funcitonat.
Stiu cum e, eu vreau bichon maltese si parintii nu vor pentru ca, cica inghit par.In fine. Invita-i in oras, la un suc, sau cand aveti ocazia la o iesire in familie, explica-le ca asta iti doresti foarte mult si nu e chiar asa de periculos precum pare, ca multi oameni au si nu au murit... Daca esti singur la parinti, spune-le ca ai nevoie si tu de un " partener " si atunci cel mai potrivit ar fi o pisica. Sper sa reusesti! Te pup.
caine:
Si eu am incercat asta ani de zile. Pana nu m-am mutat la casa mea nu am avut nicio sansa. Insa vreau sa iti spun ca este GREU sa ai un pet.Pare simplu la prima vedere, dar nu este asa. E greu de ingrijit, e greu sa ii dai o educatie.Insa avantajul este ca ti se dezvolta spiritul matern si ca mereu catelusul tau sau pisicuta ta va fi acolo mereu pentru a te face sa zambesti.Il legatura cu parintii, nu poti decat sa stai de vorba cu ei iar si iar si iar,sa incepi sa iti faci curat in lucruri (daca esti dezordonata),sa stergi praful, sa mai pui si tu din cand in cand masa, sa speli o data pe saptamana la masina.In felul acesta vor realiza ca ai crescut si poate, poate vor fi de acord cu un pet.
Neimportant întreabă: