Macar atat...sa apreciem micile bucurii si sa ne bucuram de micile placeri. Zambesc, deci exist!
Cat despre intrebarea ta, din proprie experienta iti spun, majoritatea femeilor nu pun intrebari pentru ca vor sa afle ceva anume. Ele cunosc deja raspunsul si vor doar confirmari
Buna, Tilica!
Pai, nu cred ca ne-am mai intalnit pe site cu toate ca am avut o activitate constanta in ultima perioada. Pai, ai dreptate! Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, ca orice alta persoana - cu calitati si cu defecte.
Ca sa iti raspund la intrebarea " De ce puneti intrebari " pentru ca toti avem intrebari fara raspuns, iar raspunsul il putem gasi la alte persoane daca intrebarea este bine formulata.
Pa, pa!
Eu pun intrebari ca sa am ce invata de la barbatii mai destepti ca mine. Tin sa te contrazic si eu pe tine, nu, nu este fiecare femeie frumoasa in felul ei, pentru ca sunt unele care au trasaturile deformate de rautate si invidie.
Pt ca voi barbatii, sa va simtiti utili si destepti cand ne raspundeti la intrebarile care ne macina mintea...
Multumim celor care au timp sa fie acolo pentru problemele noastre!