| GoldenZenith a întrebat:

Dragi bărbați/băieți, cum percepeți voi femeia?
Dragi femei/fete, cum percepeți voi bărbatul?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Dragi bărbați/băieți, cum percepeți voi femeia?
O percep ca mama,sora,prietena, amica, iubita, viitoarea mama a copiilor mei, o fiinta care isi poate aduce fericirea in viata ta sau suferinta

48 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Cum percep eu femeia... sa ma gandesc bine, ca pe un suflet pereche daca e persoana potrivita, ca pe refugiul care ma scoate din cotidianul problemelor mele, ca pe o fiinta care m-ar putea face fericit, sa ma simt iubit si asa mai departe.

| GoldenZenith explică (pentru RAY):

Ce frumos day dreaming

| GoldenZenith explică (pentru Drimmero):

Măi, copii, măi! Și eu care credeam că sunteți misogini 100%

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Copilu', eu nu am de ce sa fiu misogin, sunt un om normal care respecta femeia!

| WaterDrop a răspuns:

Ca si pe cana mea preferata.O ador atata timp cat este intreaga, insa atunci cand s-a spart, oricat as incerca sa o lipesc, tot vor mai ramane crapaturi si nu va mai fi la fel asa ca o inlocuiesc cu una noua.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Draga mea cum sa fiu misogin cu tine?

Nu cu mine neapărat, in general.

Observ.

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Si atunci de ce ai crezut ca sunt misogin?

Dă-i cu praf de spam in alta parte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum percep bărbatul?!
Prieten, confident, iubit, amant, mentor, refugiu... ca pe universul meu, într-o galaxie nebună.

| Nemessys a răspuns:

Ca o clona a mea, dar pe varianta faminina. happy

| PersonajFictiv a răspuns:

O percep in functie de cum e ea.
Fiecare barbat are tiparul lui de femeie, nu cred exista o femeie universala pe care ar iubi-o orice barbat, e necesar sa existe aceste diferente pentru ca sa se formeze tiparele.
Aceeasi calitate pe care o posed eu de exemplu, poate sa fie ( si e ) exprimata in alt mod de catre altcineva( cu mici sau mari diferente), daca unei femei ii place acea calitate( sa zicem simtul umorului ), cand intalneste doi barbati care o poseda, o sa il aleaga si o sa simta mai mult pentru cel care o poseda in modul care o face pe ea sa se simta mai autentica, mai bine.
Sa nu se confunde cu "defectele" ( inselat, mintit, nu despre astea vorbesc ).
Pe acea femeie cu caracter puternic ma face sa simt ca imi atinge inima prin vibratia ei si mi-o incalzeste, iar pe aia cu caracter slab, simt o erectie.

In general nu am nimic cu nimeni, sunt om cu cine e om, cu cine nu e il las pe drumul lui sunt indiferent, ca numai am încredere in sexul opus asta e altceva, ca simt involuntar atractie sexuala nu vad cu ce sunt vinovat, vad ca multe fete ar vrea ca barbati sa fie homosexuali sa numai fim atrasi de voi

| GoldenZenith explică (pentru Nemessys):

thinking Double Neme. Cute.

laughing unde ai văzut asta?

| GoldenZenith explică (pentru PersonajFictiv):

Hai la o cafea, sa vorbim mai multe!

| mentholinks a răspuns:

Nimic special.

Realy multe fete se plang ca barbati sunt atrase de ele sexual,nu glumesc de data asta, in usa feministele chiar vor sa faca o lege daca te uiti la una =viol, nu ai voie sa privesti o fata chiar daca e frumoasa, slabuta ca tine, daca o privesti cica e obiect sexual, desigur ca multe feministe m-ar determina sa devin gay la cum arata ele, dar pe bune, e o jignire la adresa voastra sa ne uitam dupa voi? bine nu obesesiv desigur sau vreti doar baieti frumosi sa se uite dupa voi?

Ți-am zis că feministele alea sunt exagerate. Crede-ma, că oricărei fete ii creste inima când este admirata de barbati, indiferent că sunt drăguți sau nu.

| whatevernvm a răspuns:

Varianta mea masculină

Dar cand te admira un barbat frumos te simti in al noulea cer si reciproc e adevarat, scuze de spam

| Nemessys a răspuns (pentru GoldenZenith):

Dar sa nu-mi copieze aspectul fizic rolling on the floor).
In rest prefer sa-mi,, fure" tot ce tine de caracter, personalitate, inteligenta, pofta de s*x. STAI, CE? :O, temperamentul, inima si sufletelul big grin happy.

Hopa smug
Și să știi că m-am prins și eu de ce ziceai. Sunt roșcată, nu blonda.

| atoteerect a răspuns:

Behaitoare proasta

Ce legatura are culoarea parului cu asta? laughing
Si ce voiam sa zic?

rolling on the floor))) of, greu te mai prinzi!
Înțelesesem că nu trebuie să aibă același aspect fizic, la asta mă refeream.

| Xelon a răspuns:

It's simple, le percep exact cum se percep ele, daca o fata se comporta ca un "obiect" asa o sa o vad si eu, daca imi transmite mai mult de atat incep sa vad in ea toate calitatile unei femei adevarate...

Exact. laughing) daca poate cu putin noroc, o s-o am de sotie, macar copii sa fie frumosi ca ma-sa, nu urati ca tata-su rolling on the floor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Persoana care ma completeaza, care ma iubeste, care ma intelege, care ma face fericita, asta in cazul unui iubit.In general,o fiinta care poate sa-mi fie indifetenta, pe care pot s-o urasc sau pe care pot s-o iubesc(prieten, frate, iubit, sot)