anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragi bărbați, cum ați reacționa și ce ați face în cazul în care descoperiți că iubita/logodnica/soția voastră are o viață dublă, în sensul că în timpul liber se deghizează în altă persoană (creată de ea) și se prezintă unui grup de persoane cu alt nume și altă înfățișare, deghizarea fiind atât de bună încât nimeni nu o dibuie (în afară de voi)?

Vine și exemplul: voi (ca iubiți/soți) să zicem că sunteți mai mult plecați în interes de afaceri, delegații, etc, iar ea o parte din zi lucrează de acasă (pe laptop) iar în cealaltă parte e bucătar șef la un restaurant, deghizându-se în cu totul altă femeie.

Știu că nu prea ar fi posibil în real acest scenariu dar totuși, cum vi s-ar schimba impresia despre ea după ce ați afla de viața ei dublă?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Păi atunci n-are ce să fie, decât ceva nevinovat. Un joc copilăresc.
Dar acum, depinde cât de inteligent e acel soț. Că dacă e unul îngust la minte, o să facă un război mondial din asta.
Unii nu înțeleg că la orice vârstră te poți juca, te poți distra în multe feluri, mai ales atunci când ești neglijat de partener și viața ta devine fadă.
De fapt, unii nu te înțeleg deloc atunci când faci ceva "ieșit din tipare", chiar dacă acel ceva e o chestie total nevinovată.
Nu înțeleg și nu acceptă pentru că ei îmbătrânesc psihic prematur.

11 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Hai ma, Rosalia, iar ai facut maraton de telenovele?

Nu mi-as complica viata cu o nebuna in genul ala. Nici nu mi-ar putea ascunde o a doua "viata".
As putea fi cu o actrita care 'aduce' (repeta) acasa noi personaje in fiecare saptamana, iar in timpul liber e ospatara, dar una care lucreaza de acasa, apoi se deghizeaza ca sa faca ciorba... E cam aiurea. Mai ales mirosul ala de bucatarie.
Macar sa vanda coca, daca tot se mascheaza.

| LoveSleep a răspuns:

Eu tot incerc, dar nu pot sa inteleg ce vrei sa obtii cu intrebarile de genul.

| Hammurabi a răspuns:

E greu de înțeles întrebarea.
Care ar fi viața dublă?
Că o parte din zi e ea, cea pe care o știu, iar altă parte din zi se deghizează în bucătar și lucrează la un restaurant?
Asta e tot? Nu face altceva?
Nu se culcă cu toți bărbații care lucrează în restaurant?
Nu se transformă în lesbi și ia toate angajatele la rând?
Ce sens are să se deghizeze doar ca să lucreze ca bucătar în restaurant?

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

"Nu se culcă cu toți bărbații care lucreează în restaurant?
Nu se transformă în lesbi și ia toate angajatele la rând?"

Nici, nici.

"Ce sens are să se deghizeze și doar ca să lucreze ca bucătar în restaurant?"

O face ca să se distreze pe o parte iar pe de altă parte se plictisește de viața banală și monotonă pe care o are și de neglijența soțului, vrea să adauge sare și piper vieții ei.hee hee

| 1997onur a răspuns (pentru anonim_4396):

Un om normal nu ar face așa ceva ce spui tu acolo.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Soțul nu da bine la canta, are nevoie de întăririlaughing

| MotanulAlbastru a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar cine te-a mintit că bucătăria e distractiva? laughing Sau că ajungi ușor chef?

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi atunci n-are ce să fie, decât ceva nevinovat. Un joc copilăresc.
Dar acum, depinde cât de inteligent e acel soț. Că dacă e unul îngust la minte, o să facă un război mondial din asta.
Unii nu înțeleg că la orice vârstră te poți juca, te poți distra în multe feluri, mai ales atunci când ești neglijat de partener și viața ta devine fadă.
De fapt, unii nu te înțeleg deloc atunci când faci ceva "ieșit din tipare", chiar dacă acel ceva e o chestie total nevinovată.
Nu înțeleg și nu acceptă pentru că ei îmbătrânesc psihic prematur.

| wildthing a răspuns:

M-as gandi ca m-am insurat cu Mata Hari! laughing

| 1997onur a răspuns:

Iubita soție gagică omul pe care îl iubești cu adevărat toți sunt falși și când îi prinzi cu miciuna nu mai știe pe unde să se ascundă să fugă ei crede ca dacă fug sau minte au rezolvat totullaughing)))))) poți fugi ori unde lumea asta de el nu fuge nimeni nică ieri toți absolut toți suntem exactă în ochi lui el vede și aude totul cu el nu merge miciuna nici falsitate ori cât de mult ai minți și fals sa fi cu el nu merge vrăjeală falsitate minciuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te plictisești, ai nevoie de activitate sport de camerahee hee

| MotanulAlbastru a răspuns:

M-as despărți de ea și aș trimite-o la psihiatru.

Dar scenariul e super stupid pentru un bucătar chef lucrează enorm, nu are timp sa se prosteasca, ca bucătar chef nu lucrezi part time rolling on the floor nu ai weekenduri sau sarbatori.