anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragi Prieteni si useri ai TPU! Ma adresez cu aceasta intrebare in speranta ca veti putea intelege mesajul corect pe care vreau sa il transmit! Dragilor site'ul TPU inseamna COMPETITIE! acea competitie pentru acel top? in care vrem toti sa ajungem.pentru care dam raspunsuri si intrebari doar pentru a ajunge in top? sa demonstrezi ce? ca noi nu putem fi o comunitate fair-play, o comunitate fara cel mai bun sau "incepator"! fara fundite si fara puncte! sa numai stam sa raspundem la intrebari pentru niste puncte, sa raspundem la intrebari pentru cei ce le pun, CEI care ne cer ajutorul! sloganul meu este HAIDE'TI SA FIM EGALI! asta inseamna comunitate...Va multumesc! pentru intelegerea corecta a acestui mesaj!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti primul si nici ultimul care sugereaza asta... ce te face sa crezi ca vei fi ascultat?
Consideram topul la inceput o unealta de marketing... el pastreaza vizitatorii pe site si mai mult de atat ii transforma in useri activi. Nu cred ca el e de vina neaparat pentru tot ce se intampla, ci noi, egoismul nostru, ne place competitivitatea...nu e un lucru rau...rau ajunge atunci cand e prea mult, si cand singurul scop este acela de a ajunge pe locul 1.
Astia suntem si cu astia defilam...nu numai pe aces site, ci in intreaga tara... m-am saturat de intrebari/raspunsuri penibile, certuri, oameni ingamfati, care se plictisesc pe acasa si tasteaza tot felul de prostii... dar asta este...nu prea avem ce face decat sa inaintam, cum de altfel facem si in viata de zi cu zi.
"Daca vrem ca lumea sa se schimbe trebuie sa incepem cu noi." (MJ)

13 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sincera sa fiu am aflat de curand de top si nu ma prea intereseaza...tongue

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu te inteleg si iti dau mare dreptate!happy
Ne intrecem degeaba.winking

nony
| nony a răspuns:

Egali ne-am nascut toti, dar evolutia fiecaruia ne diferentiaza.
Ai zis bine, competitie, dar daca este competie fair-play, cine ar mai ajunge in top, toti? Nu, ajung cei mai buni.
Aici se pun intrebari si raspunsuri.raspunzi daca stii, stai in banca ta daca nu stii.
Altfel, daca dai un raspuns super inteligent si folositor, crezi ca iti covine sa fii egal cu ala care isi bate joc de intrebare? Nu cred.Nu sunt cel mai folositor de pe site sau cel mai inteligent, dar atunci cand e serios, raspund serios, cand o intrebare este ridicola.de ex: M-am masturbat cu periutza de dinti, sunt sanse sa raman insarcinata? ¨...aici te rog pe tine sa dai cel mai inteligent raspuns.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Ai mare dreptate Alecs, am intrat pe TPU din intamplare, si am descoperit ca niciodata nu poti sa spui ca le stii pe toate, permanent inveti fara sa-ti dai seama.Sunt foarte multe rubrici in care prin contactul cu ceilalti colegi, intrebarile lor si raspusurile ce apar in universul TPU te face sa devii un om mai bogat. Se acorda fundite si o parte prin raspunsurile lor le castiga e o forma de a avea incredere in tine si a invata lucruri noi, chiar daca unele raspunsuri sunt copiate de nu stiu unde dar si acesta e un efort ca vrei sa fii bine informat.

| Dan a răspuns:

Am putea fi egali daca vrem!

| sorin a răspuns:

Important e sa raspunzi la intrebari si sa ajuti intr-adevar cu ceva acesti oamenii, care au nevoie de sprijin si de sfaturi. Poate ca sunt si cativa care vizeaza numai punctajul, sa fie ei in fata sa adune cat mai multe puncte, dar majoritatea care sunt pe acest site din cat am vazut eu pana acum au intentia de a ajuta si nicidecum sa obtina cat mai multe fundite sau sa raspunda unor intrebari la misto.winking

| YepIsSuspended a răspuns:

Crezi ca acesta este primul mesaj dat la toti utilizatorii?

Crezii ca lor le pasa? Crezii ca ei vor sa se faca iubiti aici? Nu! Ei vor sa fie cei mai tari numai ca sunt asa zisi''experti'' numai ca sunt cunoscuti de toata lumea si cred ca dau o parere buna despre ei si tot dau copy paste pentru. a castiga o fundita! Acest site se numeste toti pentru. unii la care altii inteleg ceva de genu' toti la picioarele altuia? Facem tot ce e posibil sa avem noi toti o comunitate foarte buna in care sa ne intelegem dar Raluca nu are de unde stii daca acei oameni care intra pe site sunt nesimintiti care dau intrebari de genu:''Credeti ca x e o idioata?'' ''Cine credeti ca este cel mai tare de pe site?''[si da fundita la raspunsul in care scrie ca ea]
Nu are rost sa ne zbatem pentru asta.nu rezolvam nimic daca nu ne place vreo intrebare nu raspundem si gata!

Sa zici e usor, sa faci e mai greu

| toto a răspuns:

AI mare dreptate Alex! Asa ar trebui sa fie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc pentru intelegerea corecta a acestui mesaj!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt de acord cu nony... uita-te peste clasament, de exemplu Brigaela sau Legiuitoarea au foarte multe raspunsuri folositoare si-si merita locul fruntas. Daca altfel nu, le putem rasplati pentru ajutorul neconditionat macar cu puncte, voturi si respect happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti multumesc Gabytzza pentru ca mi'ai adus aminte ca astia suntem noi! Eu ce vreau sa spun e ca fara competitie s-ar dovedi adevarata valoare de compasiune! Fara top va garantez ca unii dintre noi nu ar mai fi aici!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate totusi iti vor asculta sugestia si vor renunta la top, macar pentru putin timp, sa vedem ce se intampla. Si iti dau dreptate cand spui ca multe se vor schimba dupa ce nu va mai exista totul (cel putin oamenii).

| matei_8120 a răspuns:

Eu nici macar nu stiu unde e punctajul rolling on the floor (am glumit), dar sincer sa fiu cand am vazut acest subiect a fost a doua oara cand m-am uitat la punctaj(prima data a fost cand mi-am facut contul)