Sa inteleg ca nu ai putut posta? pana acum nu mi s-a intamplat. am sa incerc sa fac cateva greseli sa vad daca ma lasa... Oricum s-a vorbit atata despre corectitudinea gramaticala incat... Unii pro, altii contra - dar vad ca s-a lamurit problema. Cat de cat corect gramatical trebuie sa scrii ca sa poti publica.
Vezi, de cand te-ai suparat tu, deja s-a modificat site-ul acum cand dai raspunsul iti apare texul intreg si daca vrei sa-l reeditezi sau sa corectezi eventualele greseli, o poti face. Sunt destui agramati dar tu nu te numeri printre ei, asa ca nu trebuie sa iei pe suflet recomandarile Admini-lor cum le spui tu, pentru ca ele sunt date doar pentru cei care au auzit despre limba romana, dar nu prea stiu sa scrie in romana. Tinerii, pentru ca se grabesc si scriu aproape codificat, iar altii pentru ca, n-au prea multa scoala. Acest site fiind pentru toti, trebuie sa citim doar ce ne priveste pe noi si nu si pe altii carora le "suna" randurile respective. Fii calm pentru ca altfel vei face riduri si nu te avantajeaza.
Si eu am patit asa ceva, dar nu ma mai mira nimic, de luni dimineata pana marti seara nu am putut raspunde la intrebari, asta nu s-a vazut desi s-au postat intrebari in acest sens.
"Eu n'am putut scrie 2cifre unei tipe care vroia sa afle cate kg trebuie' sa aiba si modificam la fiecare respingere a raspunsului.adaugam inca o litera.era prea putin, mi'l respingea.mai adaugam o litera...pana i'am scris un basm intreg"
n'am amnezie, stiu ca ti'am mai scris asta odata, dar nu pot la ora asta sa concep alt raspuns.oricum.ideea e aceeasi: TE SUSTIN!
merge?
a mers! n'ai inteles maaai...ca sa ti se permita sa scrii 7 litere cu caps lock, trebuie sa aberezi putin, cam cat o pagina, cu litere d'astea mici.ca sa nu doara ochii pe ceilalti!
Bro..pai tocmai d'aia apar stresantele intrebari:
"publici?" sau "editezi?"
sa privesti textul in ansamblu..si sa ai posibilitatea sa editezi.
Cred ca ai ajuns in top ca o consolare asa.sa nu te mai revolti, sa topai prin casa de fericire si sa uiti de.admini.idei generale.restrictii.bla bla.
Da dar le'ai dezvaluit, nu mai sunt ascunse.acum ce o sa faci cu ele?
noapte buna.va las sa fiti singuri.singurii vecini. aveti grija de voi.
@raluca.TPU,ro-daca ai pune si tu o poza aici pe site, si daca se poate si topless, atunci cu siguranta ca si tu ne-ai fi draga.acum nu vreau sa intelegi ca nu te-am iubi, insa este o dragoste platonica.
@bro-mai, eu faceam referire numai la raluca, insa stii de ce? pentru ca ea intotdeuna se fereste de ''ironiile''noastre, si ma gandeam ca ne poate ''ironiza''mai pe intelesul ei.
Nu va ambalati degeaba... posibil sa fie eraore de algoritm sau ceva similar prin codul siteului. Nici mie nu mi-a luat din prima anumite raspunsuri sau intrebari. Si chiar erau corecte gramatical
Bro, inainte de "etc" nu se pune virgula . stiu, stiu. e de la oboseala.vad ca era ora 2
Da Bro.am apucat sa citesc . Si eu mai patesc de-astea. vb ta - oameni suntem... Dar vezi ca daca te duci totusi la rasp tale, tot mai ai posibilitatea sa editezi.pana nu ti le publica.
Eh, desigur mai apar si erori de tastare, care sint inevitabile. Mai manici litere s-au le schimbi locul, totusi erorile de tastare nu au legatura cu subiectul nostru. Ele se datoreaza nu numai vitezei de scriere, sau oboselii, ci si faptului ca fereastra in care scrii este prea mica si nu poti arunca o privire de ansamblu asupra textului. Urmarirea si corectarea lui devenind fireste anevoioasa. Lucrul asta a fost semnalat de mai multe persoane. Desigur fara efect Cit ma bucur Bla bla bla.