Sa inteleg ca nu ai putut posta? pana acum nu mi s-a intamplat. am sa incerc sa fac cateva greseli sa vad daca ma lasa... Oricum s-a vorbit atata despre corectitudinea gramaticala incat... Unii pro, altii contra - dar vad ca s-a lamurit problema. Cat de cat corect gramatical trebuie sa scrii ca sa poti publica.
@bro-mai, eu faceam referire numai la raluca, insa stii de ce? pentru ca ea intotdeuna se fereste de ''ironiile''noastre, si ma gandeam ca ne poate ''ironiza''mai pe intelesul ei.
Da Bro.am apucat sa citesc . Si eu mai patesc de-astea. vb ta - oameni suntem... Dar vezi ca daca te duci totusi la rasp tale, tot mai ai posibilitatea sa editezi.pana nu ti le publica.
Vezi, de cand te-ai suparat tu, deja s-a modificat site-ul acum cand dai raspunsul iti apare texul intreg si daca vrei sa-l reeditezi sau sa corectezi eventualele greseli, o poti face. Sunt destui agramati dar tu nu te numeri printre ei, asa ca nu trebuie sa iei pe suflet recomandarile Admini-lor cum le spui tu, pentru ca ele sunt date doar pentru cei care au auzit despre limba romana, dar nu prea stiu sa scrie in romana. Tinerii, pentru ca se grabesc si scriu aproape codificat, iar altii pentru ca, n-au prea multa scoala. Acest site fiind pentru toti, trebuie sa citim doar ce ne priveste pe noi si nu si pe altii carora le "suna" randurile respective. Fii calm pentru ca altfel vei face riduri si nu te avantajeaza.