Daca vrei schimb-o. Si care ar fi problema ca astepti sa se confirme? Suferi de lipsa de atentie? Pune orice poza. Eu am un actor la poza mea.
Nu conteaza ce spunem noi, ci conteazaceea ce doresti tu sa faci, daca vrei sa o schimbi o schimbi, daca vrei sa o lasi o lasi, tu decizi.
Nu esti nici frumoasa dar nici urata undeva la mijloc, conteaza aspectul fizic asta e clar pune una care sa includa un peisaj frumos sau una mai frumoasa cu tine sau ceva anume
Mie sincer imi place poza ta, dar daca tie nu iti place, poti sa o schimbi, dar din moment ce e abia marti, o sa ti se confirme ca poza a fost acceptata cel tarziu maine, nu cum mi s-a intamplat mie ca am stat 4 zile sau aproape 5 zile sa mi se confirme ca mi-am schimbat-o joi seara.
Desigur ca da! Poti sa schimbi fara nici o problema! Aici nu prea se vede intreaga fata frumoasa!
Deci tu spui ca sa o schimb. nu stiu cu ce poza ca nu imi place. Sunt urata si nu imi place.
Dacă nu-ți place cum arăți, poți să pui o poză cu altceva, așa cum majoritatea de aici avem
Dar nu imi place sa pun poze cu altceva.
:*
Scumpa mea, esti frumoasa, nu e nevoie sa îți schimbi poza, insa daca chiar iti doresti asta, dar nu știi ce sa alegi opteaza o imagine cu ceva semnificativ pentru tine.
Multumesc Te pup :*
Ai tulburare histrionica de personalitate? Posibil.Desi am eu mai multe dereglari.
Eu doar v-am intrebat pur si simplu fiindca eu va consider amici virtuali
Schimb-o pentru numele lui satan. pune ceva mai putin respingator. asta de exemplu http://i.imgur.com/YqtxoZc.jpg
Mie mi-a confirmat-o într-o zi! De ce ai vrea s-o schimbi, mie mi se pare că e super-simpatică! Urâtă sau nu, mi-ar plăcea să fiu prietena ta! Nu ești urâtă, zâmbești și asta e cel mai important!
Ce drăguț! Mulțumesc mult! Ce oameni minunați sunteți! Te pup!
Nu esti urata. Oricum, aici suntem ceea ce scriem.
Daca vrei totusi sa o schimbi, fa-o dimineata pe la 10 sau 11. Stiu ca aprobarile se dau cam pe la pranz, asa ca nu vei astepta confirmarea foarte mult, fata de eventualitatea in care o schimbi acum.
Multumesc :* Te pup :*
anonim_4396 întreabă: