| DenisaNicoletaG a întrebat:

Dragii mei ajutati-ma cu un sfat. happy.
As vrea sa imi schimb poza de aici fiindca e urata.
Voi ce ziceti sa mi-o schimb? happy
Dar nu suport ca astept mult sa se confirme sau cum se zice.

22 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca vrei schimb-o. Si care ar fi problema ca astepti sa se confirme? Suferi de lipsa de atentie? Pune orice poza. Eu am un actor la poza mea.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu conteaza ce spunem noi, ci conteazaceea ce doresti tu sa faci, daca vrei sa o schimbi o schimbi, daca vrei sa o lasi o lasi, tu decizi.

| RAY a răspuns:

Nu esti nici frumoasa dar nici urata undeva la mijloc, conteaza aspectul fizic asta e clar pune una care sa includa un peisaj frumos sau una mai frumoasa cu tine sau ceva anume

| Sofer a răspuns:

Nu o schimba.

| Mayhem666 a răspuns:

Mie sincer imi place poza ta, dar daca tie nu iti place, poti sa o schimbi, dar din moment ce e abia marti, o sa ti se confirme ca poza a fost acceptata cel tarziu maine, nu cum mi s-a intamplat mie ca am stat 4 zile sau aproape 5 zile sa mi se confirme ca mi-am schimbat-o joi seara.

| untu a răspuns:

Desigur ca da! Poti sa schimbi fara nici o problema! Aici nu prea se vede intreaga fata frumoasa!

| DenisaNicoletaG explică (pentru untu):

Deci tu spui ca sa o schimb. nu stiu cu ce poza ca nu imi place. Sunt urata si nu imi place. sad

| ălkjmhgf a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Dacă nu-ți place cum arăți, poți să pui o poză cu altceva, așa cum majoritatea de aici avemwinking

| DenisaNicoletaG explică (pentru ălkjmhgf):

Dar nu imi place sa pun poze cu altceva.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

:*

| justanotheruser99 a răspuns:

Scumpa mea, esti frumoasa, nu e nevoie sa îți schimbi poza, insa daca chiar iti doresti asta, dar nu știi ce sa alegi opteaza o imagine cu ceva semnificativ pentru tine.winking

| syd2 a răspuns:

Ai tulburare histrionica de personalitate? Posibil.Desi am eu mai multe dereglari.

| Deaad a răspuns:

Nu e treaba noastra.

| DenisaNicoletaG explică (pentru Deaad):

Eu doar v-am intrebat pur si simplu fiindca eu va consider amici virtuali happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimb-o pentru numele lui satan. pune ceva mai putin respingator. asta de exemplu http://i.imgur.com/YqtxoZc.jpg

| 4StarLight a răspuns:

Mie mi-a confirmat-o într-o zi! De ce ai vrea s-o schimbi, mie mi se pare că e super-simpatică! Urâtă sau nu, mi-ar plăcea să fiu prietena ta! Nu ești urâtă, zâmbești și asta e cel mai important!

| DenisaNicoletaG explică (pentru 4StarLight):

Ce drăguț! Mulțumesc mult! Ce oameni minunați sunteți! Te pup!

| UnderPressure a răspuns:

Nu esti urata. Oricum, aici suntem ceea ce scriem.
Daca vrei totusi sa o schimbi, fa-o dimineata pe la 10 sau 11. Stiu ca aprobarile se dau cam pe la pranz, asa ca nu vei astepta confirmarea foarte mult, fata de eventualitatea in care o schimbi acum.

| onyvirus a răspuns:

Las ca a mea e frumoasa tare