anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragilor, sunt Rosalia. Ce mai faceți?
Eu nu mai am nevoie de TPU, căci mă descurc mult mai bine și mai rapid cu ChatGPT. big grin
Mi-am făcut acum cont doar să vă văd ce mai faceți, dacă sunteți bine.

17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stiam ca nu vei rezista tu fara TPU, fiind doar o chestie de zile pana te intorci cu aceleasi intrebari insipide si obsesive.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hai sa te testam... Cine e personajul tau preferat?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Zorro ❤️

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ca ai trecut

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La ce te descurci bine si rapid cu ChatGPT?

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Întrebări, răspunsuri.

| Fatamuntilor a răspuns:

Mai Roosalia lamueste-ma si pe mine!
de atattea conturi? de ceri stergerea contului cand stiii bine ca vei reveni cu altul? e

| Mosotti a răspuns (pentru Fatamuntilor):

E ca la droguri, juri ca te lasi, le arunci la veceu, si peste 3 zile iei altele, e f clar de ce revine.
Constient vrea sa se lase de TPU, dar nu poate, intra in sevraj cum s-ar zice, simte nevoia iar, si revine.

Si de cate ori sterge contul, de atatea ori isi spune ca nu mai vine, si chiar crede asta in acel moment.
O face fara sa poata controla asta.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Îl voi închide definitiv. Am intrat doar să reiau legătura cu un user și să văd ce mai faceți.
Apropo, ce părere ai de Dragoș Pătraru? Crezi că e un bărbat atractiv?

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda, e asa si asa atractiv, mediu, e intre atractiv ca lumea si ne.

De cand tot zici definitiv, asa zic eu la dulciuri "de data asta gata, nu mai mananc deloc de azi". Si. dupa aia iar "GATA, de azi chiar definitiv nu mai mananc, jur".

Macar sa poti sta departe de TPU de tot de data asta, nu stiu.
Si cand mai vrei sa ne intrebi ce mai facem iar, ce faci? Iar faci cont? Macar lasa-l pe asta latent, cand oi mai veni, intri cu asta. Ca daca ne intrebi acum, de ce nu ne-ai intreba iar dupa un timp? De ce ai simti doar acum nevoia?

Nu e rau ca ai venit sa ne intrebi, gestul e frumos, zic doar din punctul tau de vedere cu lasatul de TPU.

Eu pe unde nu mai intram lasam contul latent, am lasat pe sofptedia si 2 ani nelogat.

| TimberWolf a răspuns:

laughing)) doamne fereste!

| simplaexistenta a răspuns:

E clar ca nu esti Rosalia

| MeisterSchnitzel a răspuns:

"Eu nu mai am nevoie de TPU, căci mă descurc mult mai bine și mai rapid cu ChatGPT."
ChatGPT, oricât de performant ar fi el, nu va putea niciodată împlini nevoia noastră de a vorbi cu alți oameni.

| Mosotti a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

Normal ca ChatGPT nu poate implini nevoia de a discuta cu oameni, ca, cu oameni discuti flexibil.
Dar nu renunta la oameni, deja TPU a devenit dependenta pentru ea dar nu s-a prins.
E dependenta de fapt de discutii tocmai cu oamenii, adica de fapt cum e si normal sa fie.

Daca era cum zice, nu ar mai fi dat sa intrebe nimic aici.
Pai daca esti multumit cu Chat si zici ca nu it mai trebuie TPU, de ce intri exact acolo unde nu iti mai trebuie?!

Ca majoritatea sa fac "aaa, nu eu nu-s dependent de drog, de forum, de x, de y, ma las cand vreau", si dupa aia vezi ca revin la chestia aia si revin repede si mereu.

| Cinic a răspuns:

Păi si chatgpt a reusit sa te combine cu dragoș pătraru?! Cel mai frumix mascul happy

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Cinic):

Un adevărat mascul alfa.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Cinic):

Daca se combina, sigur nu ne întreba crying