Pai, ai putea sa-i zici prostie.
Cum sa te indragostesti de un papusel oarecare, fara sa-ti vorbeasca?
N-ai pretentii dă intelect?
Da cum sa nu, atât timp cât nu-i bețiv, curvar, leneș și violet nu mă interesează ce facultate a făcut sau nu
Nu-i vina mea că-i frumos in draci
Poate fi pă intelectuală și fără studii, sau tolomac plin de diplome.
Deci aia e, ți-a furat ochii frumușeala. De ce nu îl cauți, să îl abordezi?
Pentru că are 36 de ani, și gagică online filipineza
și-a dat demisia după o lună de lucru în echipa mea )
Aoleu... Altul cu filipineza?
Am un amic la fel. Vorbeste cu ea de cativa ani, ii trimite cadouri prin Posta Romana. Ar fi mers la ea, dar se teme de vaccin, iar din cauza asta nu poate merge acolo
Asta macar are doar 24.
Daca nu e foarte prostuc, da-i mesaj... Vezi ce stie sa faca.
No bro, eu nu mă bag daca are gagică fie și online
Dragut.
Desi i-ai fi facut un bine, daca il scoteai din visul filipinez, si ii arătai realitatea.
Nu-i treaba mea sa aduc oamenii la realitate
Nici nu cunosc situația lui, nu am ce sa comentez
Poate oamenii se iubesc, nu-i de mine așa ceva
"Boala" de care spui tu e a oamenilor ce nu vor sa muncească ci doar sa se distreze, si nu e chiar o boala.Dar cert e ca nu are legătură cu indragosteala.
Acuma depinde si de vârstă pe care o ai.
Dacă ești adult și ești de mult timp singur, se prea poate sa te "indragostesti" pentru ca simti nevoia sa ai o relație, sa ai o iubita și vezi în oricine o potențială pretendenta.
Sau mai poți pur și simplu sa fi foarte atras de sexul feminin și sa găsești ceva frumos și atractiv în orce femeie.
Dacă ești copil/adolescent și nu ai experimentat încă o relatie, e posibil sa simți nevoia sa o faci, sa fi ajuns în punctul în care trebuie sa experimentezi lucuri noi.
Ai stat mult prea mult timp neîndrăgostită, probabil respingând ideea, probabil nevrând să te lași "cotropită".
Dar în timpul ăsta, psihicul tău nu a fost prea de acord cu tine.
Iar acum "ți-a tras-o" spunându-ți "faci ce-ți spun eu, nu ce vrei tu".
Mai ai vreo mutare de rezervă?
S-ar putea și asta
Yooy, Noroc ca el are deja gagică că era cât pe ce să-mi fac relație, Doarme ferește
Mi-a trecut deja ))
Tot cu o cană de cafea am rămas, of ce tragedie
Pai de ce sa-ti treaca? Baga-te in seama cu el
Că are 36 de ani, și gagică online filipineza
Nu mi-a scăpat nimic
Varsta nu conteaza iar gagica online nu se pune
Felicitari nu te mai tot intreba nici pe tine nici pe altii daca e bine sau nu.Traieste clipa ca foarte multi ar da orice sa mai aiba parte de asa ceva in viata.Inclusiv eu.
Nu mă felicita, dă-mi banii
Vrei sa te simți îndrăgostita? Bea Cola cu 4 pastile de laxative și tot ai
Adica asta inseamna ca banii apreciezi mai mult ca dragostea?
Si nu nu e aceeasi eu am fost indragostita si stiu ca nu e aceeasi.Dar nu te mai contrazic in acest subiect si nici nu mai scriu nimic la astfel de postari ce vei avea fiindca stiu ca viata te-a facut sa ai aceasta mentalitate si nici eu nu mai vad norisori roz pe cer de fff mult timp.In orice caz nu am vrut si nici nu o sa vreau sa te ranesc niciodata.Destul ne raneste viata.
Da pana la urma ai si tu dreptate nu exista sa suferi daca ai bani destui sa ai ce strica zilnic.Alta zi alta distractie.
LooL
Sa mor daca am prins ceva, dar nu, dragoste nu o asociez cu banii
Tristețea nu tine cont de ce ai tu in portofel
Poți fi fericit și cu puțin, tine de perspectiva
Ai zis sa nu te felicit sa-ti dau banii-din asta ce sa inteleg? te contrazici prin ceea ce scris aici si acolo singura.
Dar numai daca esti iubit -dar arata-mi pe cineva care nici bani nu are nici iubire si e fericit.Si cu asta am spus tot.
Doar te-ai indragostit, e ok.
Daca cunosti omul si inca ramai indragostita e si mai ok.
Filipineji mănânc câini și șopârle uitate sa vezi dacă nu ma crezi uitate chiar vorbesc serios