@Andreea -De ce intotdeauna trebuie sa te gandesti ca cineva te fura? Stiu! Pentru ca traiesti in Romania
Dar este organizat in colaborare cu UNICEF si nimeni de acolo nu are nevoie de banii cuiva, au destui de la sponsori.
Eu sunt sigur ca nimeni nu va fura nici macar 1Euro, am incredere in oamenii de acolo.
Cred ca e momentul sa aratam de ce suntem romani si de ce avem o tara asa de frumoasa, pentru ca stim sa ajutam. Sa ne invatam apropiatii ca la randul lor sa ajute:
Nu fii surd, când alţii strigă ajutor,
Fii bun, fii iertător.
Nu fii orb, când alţii mor în faţa ta,
Întinde-le mâna ta.
Bine ca ne-ai anuntat. Bietii oameni trec prin momente cumplite... Dupa ce erau foarte saraci necazul asta i-a nenorocit.
Intradevar se organizeaza teledon si ce mai vreti dar. din toti bani donati acolo oare cati ajung la cei nevoiasi?
Da. I-mi place ideea cu teledonul, insa la noi in romania e dovedit faptul ca banii stransi cu asemenea ocazii, de multe ori nu ajung acolo unde trebuie sau ajung foarte putini. Romanul e in stare sa o fure si pe masa!
Este un lucru bun, aici sunt prin marile orase echipe care aduna ajutoare(in general paturi, jucarii si bani). Problema e ca in Romania ar trebui sa se faca in fiecare saptamana Teledon.Si stiu ca romanii au un suflet mare dar sunt atat de multi care ar vrea dar nu au resurse pentru a ajuta! De ce nu se organizeaza si un teledon cu locuri de munca pentru romani, ca sunt bietii atat de multi care nu au sau nu mai au un loc de munca si care au familii de intretinut...Cum se iveste ocazia de a arata lumii intregi cat de saritori suntem, hop! suntem pe felie dar pe oamenii nostri aflati in nevoie, pe batranii flamanzi, pe copiii care nu stiu ce e aia Barbie, pe cateii si pisicile de pe strazile tarii, de astia cine se ocupa?!
anka întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: