O privesc în primul rând ca pe o victorie morală şi dacă e aşa de lipsită de importanţă, de ce PSDreii au şi sărit să o conteste la Curtea Constituţională?
@marionel Cei din parlament deja se cunosc care au făcut parte din vechile structuri, de fapt se cunostea din 90 situaţia.
Cu viitoarele alegeri legea este obligatorie.
@JeSsYkA Ai punctat bine ideea.
Dacă se lua în calcul când ar fi trebuit, atunci/acum eram scăpaţi. Dar consider că, nu-i niciodata prea târziu!
Sincer ...cred ca vine apocalipsa cu astia.Nici Iisus nu ii scoate din ale lor.
Deja o parte din cei care intrau sub incidenta legii au murit. Ceilalti si-au facut niste averi colosale, in timp ce au dus tara de ripa. Acum deja nu mai are importanta. Ei se pot retrage linistiti in orice colt de lume si sa traiasca regeste din averile pe care le-au facut, distrugind economia tarii si jefuind tot ce se putea jefui, iar noi raminem intr-o tara care este in rahat si nu stim cum o sa iesim de aici.
Da este de bine.
Referitor la ipoteza ca aia cu averile vor plece cu ele in alta tara: SA PLECE.
Nu vor putea pleca toti, iar daca pleaca regreta cineva?
"Acolo" unde vor pleca vor avea "aia" grija de ei sa-i frece/impoziteze/luxeze. Nu exista chiar atatea paradise fiscale.
DAR insist : SA PLECE.
IMPORTANT este ca Legea Luxatiei sa ramana valabila incepand de acum pentru eternitate sa poata fi impiedecati altii sa repete aceleasi excrocherii/imbogatiri ilegale...
Cred/Simt ca o Revolutie a inceput DEJA.
Cu riscul de a ma repeta adaug raspunsul meu, lista de raspunsuri ramane deschisa:
ACUM trebuie sa constientizam, sa sensibilizam, sa actionam.
Suntem in criza Morala/Sociala.
O parte din efectele crizei MORALE/sociale: emisiuni de proasta calitate la TV, filme de umplutura, ziare de proasta calitate prin continutul lor, lume dezinteresata de a-si face datoria cu pasiune si interes (personal sau/si de grup), lume care doar critica ce a fost si ce este - fara a gandi cum sa lupte fiecare, AZI, pentru drepturi personale concrete (la ce ajuta comparatiile cu trecutul daca nu luptam pentru obtinerea drepturilor personale?!), "lume" care nu constientizeaza ca in momentul in care DA m-am trezit si lupt pentru mine si grupul "meu" pentru drepturi, in revansa eu si grupul avem AZI si DATORII/OBLIGATII fata de grup fiecare si fata de societate. DA - este O criza SOCIALA-MORALA. Avem obligatia de lupta, organizare, disciplina, constientizare, la maxim. Valabil cam pentru toate generatiile.
calubalan întreabă:
AndreiAnonim3 întreabă:
LisaJulie întreabă: