Este extrem de variabil. Intre 1 minut si doua ore. Important este ca actul sexual sa dureze suficient ca amii parteneri sa fie satisfacuti.
Depinde de voi cat de mult va jucati inainte de... poate sa dureze 1 min sau chiar 10 min.depinde de partener!
Primu` numar e intotdeauna scurt ( daca e normala situatia, daca te place, daca se gandeste la tine si nu la sticlele de bautura care o sa le bea cu baietii la colt ). Intre cateva secunde si cateva minute, de ordinul zecilor, 10 - 15. 30.
In mod normal... nu stiu. In mod anormal (are un "a" in fata, deci e mai mult decat normal), dupa vreo 7 ore cel putin. Stiu, pare imposibil, da' daca te gandesti la Tom si Jerry nu mai termini prea curand. Toata chestia e pe fond psihic. Daca vrei sa te tina cat mai mult, fii cu gandul in alta parte, gandeste-te la ceva care te lasa indiferent (scaune, mortaciuni, tuburi de pastile, o sticla...).
Aah! Mersi la toti. Ce sa zic. Chiar nu stiam... Sunt la inceput... daca intelegeti voi... Dar... El se poate abtine sa nu`si dea drumu`? Mi-am mai intrebat iubitul... si-mi zicea ca ei simt inainte de... dar nu l-am intrebat si daca simtiti cu suficient timp, sau daca va puteti abtine? SUNT CURIOASAAAA!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Roxanaaaaaa întreabă: