Părerea mea despre o persoană care nu numai că răspunde aiurea în 90% din cazuri, dar mai și jignește grosolan utilizatorii (în special copiii), care în loc să discute cu ceilalți despre erorile comise asupra cărora i se atrage atenția preferă să blocheze respectivii utilizatori, care își schimbă periodic numele de utilizator în speranța că i se pierde urma... : doar un cuvânt o descrie perfect: jalnică.
Hai că inteligente dacă e. Dă cele mai eronate și tâmpite răspunsuri, rareori dă un răspuns ok. În majoritatea timpului jignește utilizatorii care nu sunt de acord cu ideile ei comuniste.
Cine ma? Jassmina? Deci dacă și ea are idei "comuniste" ori ai bout tu ceva ori ești vreun nebun din 2 una
Eu n-am băut nimic. Jassmina e o nebună de vreo 60 de ani frustrată pe generația tânără.
O fi asa o fi având și 60 de ani dar era un film din astea cu un chinez bătrân care spunea asa ceva de genul nu iești tânăr dar anii ți aduc înțelepciune
Nicio părere știe mai multe ca cu SINGURANTA are peste 30 de ani și de e e "trecuta prin viata"
Legit te cheama NANEalien si spui ca Jassmina/Violetta au raspunsuri bune.
imi pare rau sa zic dar nu o sa ai succes in viata
Popa_Eduard_1994 întreabă: