anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce am vazut urmatoarea stire:http://stirileprotv.ro/......neta.html, m-am hotarat. Vreau sa fiu meduza Turritopsis nutricula. Nu conteaza ca-i gelatinoasa, are alte calitati, nu-i asa? Voi ce va doriti sa fiti?

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ai pus virgula imediat după link şi nu merge la un simplu click, dar am văzut articolul. Nu ştiu nu cred că mi-ar plăcea să fiu o meduză ca aia, adică nemuritor da? Şi cu ce m-ar ajuta, aş fi mai fericită dacă aş putea trăi la nesfârşit? Nu. Aş dori să fiu tot un om, dar poate unul mai bun şi mai fericit, liniştit.

2 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Imi doresc sa fiu om, chiar daca am viata mai scurta voi sti ca las ceva in urma mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti dai seama ca daca reusesti sa dai inapoi ca meduza aia si sa ajungi embrion, la fel se intimpla si cu creierul. Dispare si dispar si toate cunostintele tale. Va trebui s-o iei de la capat si sa inveti din nou tot ceeace stii acum. Poti experimenta in felul asta si varianta prostului. Renunti sa mai inveti si sa devii doctor in stiinte si ramii prost. Poti intra apoi pe TPU sa te dai mare si tare, dar sa vorbesti ca un bou crescut pe malul baltii si sa scrii cu picioarele. Si cind te corecteaza cineva (spre binele tau de altfel), tu in aroganta ta prosteasca sa te burzuluiesti si sa faci circ, ca nu-i asa, cum isi permite unu cu scoala sa te invete pe tine care nu stii nimic, nici pe ce lume traiesti? Nu conteaza ca nu stii nimic, important e ca te crezi destept. Si in fond, cultura generala se dobindeste chiulind de la scoala si plictisindu-te pe strada... fluierind dupa fete. Scoala-i pentru prosti nu-i asa?