Dacă nu trăiești în peșteră ai nevoie de BANI PENTRU hrana, utilități, haine, o masina și poate un concediu! Este frumoasa și școala, liceul sau facultatea dar tot devii adult!
Dacă alegi cu criteriu, adică sa ai reale șanse să-ți construiești o cariera profesionala, nu doar sa treci direct în șomaj după ce termini facultatea de limba azteca, si după aia te duci vânzător la prima taraba, atunci studiază dacă ai suportul necesar. Dar dacă ai alte e talente/abilități și vrei sa înveți o profesie care nu necesita studii superioare, eu as zice sa nu pierzi timpul doar ca apoi sa te lauzi ca ai studii superioare, sunt ani pierduți definitiv fără nici un folos. În cinci ani crești mult în viata și profesional, pe când proapetii absolvenți de-abia mijesc ochii sa vadă realitatea vieții care ii așteaptă. Și tot de zero vor pleca. Dacă au șansa sa găsească jobul potrivit studiilor urmate. Dar de cele mai multe ori nu, vor fi nevoiți să lucreze joburi ieftine, neștiind de fapt să facă mai nimic și de cele mai multe ori se vor respecializa în alte domenii.
Cheers
Eu sunt propriul meu șef, deocamdată consider ca este bine și acum dar și când eram la scoala! Acolo eram toți uniți, toată clasa
La munca. Dupa liceu vreo 7 ani am muncit pentru altii, dupa mi-am facut propria afacere. NU m-as intoarce la scoala si NU mi-as dori catusi de putin sa dau timpul inapoi (cum ii aud pe unii ca zic). Pentru mine unul copilaria si adolescenta au fost urate ca dracu si incarcate cu greutati si neajunsuri. Prefer sa fiu adult si sa muncesc unde imi place/cum imi place.