| Mihaymtb a întrebat:

După ce ii spui unei femei ce simți pentru ea și după ce ți se refuza întâlnirea prima data cum ar trebui sa procedezi: mai încerci încă o dată după un timp sau nu o mai cauți să pară că nu ai fost afectat? Daca aleg a doua varianta,va fi oare curioasa după un timp și mă va căuta, gandindu-se cum de nu o mai caut după toate cele spuse?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

De bun simt este sa retragi in mod elegant, cred ca am plictisit maxim lumea tot repetand asta pe aici.Hai sa zicem, totusi, ca se mai accepta, uneori, o a doua incercare, insa mai mult clar nu.In opinia mea, o femeie nu te va cauta daca a fost sincera cu tine de la inceput, insa o fata va apela la tot felul de joculete si interpretari.

| J0B0MAT a răspuns:

Cât de greșită e mentalitatea de a nu mai căuta pe cineva în speranța că așa o faci să te caute.
Îi poți propune o altă dată în caz că poate chiar avea o problemă, dar dacă ești refuzat din nou, asta.Treci peste și nu te mai gândi la ea. Învață să accepți un nu, pentru că în viață te vei întâlni de mult uși închise și nu trebuie să te obsedeze asta.Viața merge mai departe, nu trebui să stai în loc pentru niște refuzuri.

| VoidEternal a răspuns:

Nu e o regulă aici. Unele vor sa fie rugate de mai multe ori ca să dovedești că ești interesat. F¹¹cked up, dar exista cazuri, și nu puține.

Oamenii se mai răzgândesc. Doar nu fii insistent, recalcitrant și agresiv.

| StoicAnalysis a răspuns:

Un refuz e un refuz. Nu crezi ca devii insistent si dependent de ea? Mergi mai departe si cauta pe altcineva.