| ellai a întrebat:

Dupa ce s-a pus problema cu mlm si legiuitoarea, acum acestia sunt experti TPU. e bine ca s-a rezolvat happy, dar sunt unii, de exemplu "selfhelp "(nu am nimic cu el) care este pe locul 80 si este expert, iar cei mai sus decat el nu sunt, decat cativa.de ce?

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Nu trebuie sa judecam pe nimeni prin ce metode a obtinut asa zisul titlu de expert TPU, fiecare a muncit pentru asa ceva, sincer va spun eu nu am aderat la acest titlu si sa va spun si de ce:pentru mine este mai important sa ajut pe cineva decit sa am mare faima de expert, daca vrei sa faci un bine cuiva nu inseamna ca trebuie sa fii expert, nu am ravnit niciodata la rangul de expert si nici nu am o mare satisfctie pentru acest statut de expert TPU, ceea ce imi doresc eu este ca atunci cind vrei cu adevarat sa ajuti pe cineva o faci din suflet nu din interesul de-a obtine mai stiu eu ce merit.Deci cum va spuneam daca "selfhelp"are acest titlu, asta nu inseamna ca nu a meritat, poate el nu si-a dorit acest lucru, dar daca s-a intamplat, trebuie sa luati in considerare si de cite raspunsuri bune a avut si cite persoane a ajutat, deci daca a avut o activitate folositoare a obtinut acest titlu sa-i zic asa.Nu fiti rai, fiecare are sansa sa ajunga ceea ce doreste, dar acest lucru al poti face numai prin munca si perseverenta. Sper ca nu v-am plictisit cu randurile mele si nu mai judecati pe nimeni, are cine sa o faca in locul nostru, exista acolo sus cineva care nu doarme, ne vegheaza.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selfhelp are o vasta cunostinta in domeniul masinilor...(din cate am citit eu din raspunsurile si intrebarile lui). citeste cu atentie conditiile pentru Expert TPU.

| borsec a răspuns:

Mai dar nu locul in clasament conteaza, conteaza sa si dai raspunsuri eficiente si voate cu folositor si inteligent. Uita-te la raspunsurile lui si o sa-ti dai seama de ce e expert.

| fabiola a răspuns:

Cel mai important lucru este ca esti pe TPU si nu ca esti expert TPU!

Janina
| Janina a răspuns:

Ideea e ca dupa ce am pus eu intrebarea aia cu ele, bum acum sunt experti...
la asta te refereai nu?

| fabiola a răspuns:

Imi place sa fiu folositoare altora, dar si sa invat de la altii!
Daca mergi pe principiul asta, nu te doare capul!

| Bishop a răspuns:

Nu stiu, dar daca vrei sa fi expert TPU pune poza ta pe photobucket, pune linkul aici si te fac eu expert TPU laughing

| ellai explică:

Eu nu vreau sa fiu expert, nu ma intereseaza.am pus intrebarea pentru cei care au punctaj foarte mare si sunt pe primele locuri si nu au dobandit inca acest nume de "expert". eram doar curioasa.

| DenissaDeea a răspuns:

Nu conteaza numarul raspunsurilor date! ci calitatea raspunsurilor, binenteles cu mici exceptii nejustificate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca stiu ce e expert TPU dar cred ca mi-ar place sa fie ca pina acum mai putin treaba cu mesajele

| Bishop a răspuns:

Okhappy

Anna
| Anna a răspuns:

Nu conteaza pe ce loc esti. Daca ai dat dovada de perseverenta, respect, bun simt, raspunsuri folositoare, obiectivitate, poti sa ajungi expert fara sa fii in top.Eu cand am primit titulatura de expert nu eram in topul primilor 10.Ma situam undeva pe locul 28-30. A fost decizia adminilor.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cand am intrat pe TPU nu m-am gandit sa ajung expert ci sa ii ajut pe ceilalti in limita cunostintelor mele si sa invat anumite lucruri pe care nu le cunosc avand in vedere diversele categorii de intrebari ce se pun aici.

| Ben. a răspuns:

De ce te preocupa atat? eu cred ca persoanelor in cauza le e indiferent. ºcum se zice pe la noi :"keine ghesheft"!