Vai doamne da cate nebunii mai am Denisa.Sunt innebunit dupa fete in primul rand,dupa ciocolata,cartofi pai,pui prajiti,sarmale, miel umplut, muzica rock, country, bachata, 80`s,pop,pop-rock,reggae.Dar uite ca sa-ti raspund sincer si fara ocolisuri,cea mai mare ``nebunie`` o am pentru muzica facuta de cantaretul Kenny G,are melodii una si una cum se zice care imi merg rau la suflet indiferent de ce dispozitie de moment am,muzica lui ma unge pur si simplu pe suflet, acele melodii angelice cantate la un simplu saxofon, nu stu poate sunt eu asa mai romantic sau ce, dar muzica lui chiar imi merge la suflet, sunt pe aceeasi lungime de unda cu muzica lui, pe acceasi vibratie cum se zice.
Stiam ca orice baiat e innebunit dupa fete.
Ce e asa de ras?
Eu sunt înnebunit după tine
Nu știu cum să-ți zic, dar îți urmăresc răspunsurile și te plac.
Asta e o gluma? Sau ce?
Nu e. Am glumit eu vreodată?
Pai nu stiu, tinand cont de faptul ca nu te cunosc, nu stiu ce gandesti.
Probabil dupa numele de pe acest site iti dai seama ca sunt innebunit dupa anime-uri. Le ador
Iubesc sa merg prin cimitir noaptea. Glumesc, Mie imi plac produsele naturale cosmetice.
Imi face placere
Sa provoc durere.
...
In alta ordine de idei, iubesc animalele.
Sunt innebunit dupa mine, sunt asa de scarbit si de dezgustat de mine incat ma gandesc non-stop la asta!
Sunt nebun de legat dupa produsele Apple. Am detinut toate telefoanele. De la iPhone 2G pana la iPhone 7. Dar saptele l-am returnat fiindca incet ma deranja bazaitul lui. (am exclus varianta Plus fiindca e prea mare pentru mana). In rest iPad, macbook pro 2013, varianta i7 si cam atat.
Dupa parfumuri n-am fost niciodata innebunita, de ce sa dau 200 lei pe un parfum cand pot sa-mi iau 4-5 tricouri, cam asa functioneaza mintea mea. Ma obsedeaza grav tricourile.
Aaaaa, eu dau si mai mult daca e nevoie pe parfumuri, pe mine ma obsedeaza parfumurile, nu ma pot desparti de ele dragele.
Sunt innebunit dupa trupele astea rock de dupa 90' ( Tool, Disturbed, Korn, Seether )
Fete, muzica, seriale bune ( the orginals the flash, gotham, the vampire diaries, samd ) filme bune ( inclusiv animatii )
Lary_Lary_Habby_ întreabă: