Raspunsul la intrebarea asta il poti sti doar tu. Nu ceea ce zice majoritatea conteaza, ci ceea ce crezi si simti tu. Iar pana la urma felul in care persoanele vad lucrurile difera de la un caz la altul. Unora le pare rau cand termina liceul pentru ca se desprind de toate amintirile si prieteniile pe care le-au legat de-a lungul acestor ani. Altii poate se simti usurati pentru ca au avut unele probleme la liceu. In ambele cazuri, sfarsitul liceului este un nou inceput, un inceput pe care tu ti-l creezi si ti-l modelezi. Viata merge mai departe, trebuie sa cunoste persoane noi, locuri noi si cine stie, poate ceea ce urmeaza sa faci dupa liceu iti va placea mai mult decat ceea ce ai facut inainte, dar asta tu trebuie sa decizi Bafta!
In liceu s-au intamplat cele mai memorabile amintiri. Acum ca s-a terminat, as da timpul inapoi doar ca sa il traiesc din nou.
Eu abia am asteptat sa scap de liceu si de colegii mizerabili! Oai, daca as avea ocazia sa retraiesc liceul, cred ca i-as lua la bataie, nu alta!
Asa ca eu nu am regretat deloc atunci cand am terminat liceul, m-am bucurat cand am dat peste oameni cu cap in facultate. Facultatea a fost cea mai frumoasa perioada a vietii si as tot vrea sa pot da timpul inapoi
Nu cred ca voi regreta, avand in vedere ca s-au intamplat lucruri care chiar m-au ajutat si m-au facut sa deschid bine ochii. De dat timpul inapoi, in niciun caz, cat despre "a merge inainte fara a te gandi la trecut" e imposibil, exista si amintiri frumoase si mai putin frumoase, din pacate, nu am cum sa le ignor.
Sub impulsul nostalgiei, da.
Dar daca stau sa ma gandesc mai bine imi aduc aminte ca nimeni nu a avut in liceu prieteni adevarati (toti dupa terminarea liceului mai vorbesc cu colegii maxim o luna, doua), ca erau o gramada de pitipoance bolnave si ca liceul nu e ca in filmele americane.
Deci nu, nu m-as mai intoarce.
Vei regreta poate, pe la 80-90 de ani c-a trecut timpul si-ai mai fi avut atatea de facut!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: