| RAY a întrebat:

După ce va plătiți chiria și alte cheltuieli și mâncarea va mai rămâne ceva sa economisiți?

9 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Cand iau salariul pun din start un sfert la economii si cu restul incerc sa ma incadrez, uneori am prea multe cheltuieli neprevazute oarecum gen iesiri, cadouri, lucruri care s-au stricat si trebuie cumparate etc si ajung la limita dar in economii nu am mai intrat de 1 an

| MistarGoGu a răspuns:

Între 2500 - 6000 €! Jumate pe bursa *( CFD -uri, acțiuni) restul în containere maritime *( pentru depozitare / santiere )! Am 46 pana în prezent! Între 1500 - 2000 € / container nou 20 TEU *( 20 ft = 6 m )!

| RAY explică (pentru MistarGoGu):

Mă bucur pentru tine că ești împlinit financiar

| Whitte a răspuns:

Nu.
Daca reusesc sa pun un ban deoparte, imediat apare o avarie majora care imi mananca mai multi bani decat am.

| Andra0987654321 a răspuns:

Depinde de venituri și cheltuieli. Dacă rămâne ceva după chirie, utilități și mâncare, se poate economisi. Ideal, aplicați regula 50/30/20: 50% nevoi, 30% dorințe, 20% economii.

| WallzRUp a răspuns:

Depinde de venit, dacă trăiești de la un salariu la altul de unde rahat?
Nu toți suntem IT-iști, doctori sau ingineri ca să ne permitem city break-uri în Tokyo.

| RADUCU12369 a răspuns:

Eu stau foarte bine pe banii părinților. happy
Mă uit la seriale, la filme, citesc, mă plimb.
La muncă dai doar de proști.

| MistarGoGu a răspuns (pentru RADUCU12369):

Trebuie sa mergi? O afacere singur poți face! Tu ești SEF, tu execuți, tu îți faci program! Ești minor?

| RAY explică (pentru MistarGoGu):

Face mișto și el