| yumeee a întrebat:

După cum aţi observat cu toţii, din ce în ce mai mulţi copilaşi au început să pună pe site întrebări în care ne cer să le rezolvăm temele.
Sunt doar curioasă, câţi dintre voi consideră OK să-i ajute, şi câţi consideră că sunt copii care ar trebui să înveţe la şcoală, nu să meargă cu tema făcută de un străin de pe net.
Adică, şi eu aveam probleme cu temele la şcoală când eram micuţă, dar nici nu mi-a venit prin minte ideea să-mi postez tema pe net să mi-o rezolve cineva straight face.
Întreb pentru că, pe de-o parte, văd persoane care atenţionează copiii ăştia leneşi, dar, pe de altă parte, văd şi persoane care le fac tema aia...nu înţeleg de ce. Pentru fundiţa aia nenorocită? Că doar nu se numeşte ajutor să-i dai rezolvarea moţ-a-moţ. Una e să-i explici ca să înţeleagă, să îl ajute pe viitor, şi alta e să îi rezolvi tema. Ce mai învaţă copilul ăla?!

Răspuns Câştigător
| ChibiRose a răspuns:

Este o rpoblema imensa. Tocmai am raspuns la o intrebare cu tema(nu am dat raspunsul). Ar trebui sa fie o regula pe site sa-i interzica pe cei care tot pun intrebari de acest fel.Desi iau 10, in viata nu vor sti ce sa faca daca nu invata singuri.

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mai nu stiu dar intrebarile astea inainte erau raportate dinainte sa mai apara de site. Mie sincer imi e lene sa raportez, desi e legal sa faci asta pentru ca incalca regulamentul.Nu le raspund, eventual la eseuri le ridic mingea la fileu, dar nu stau eu aici sa le fac eu temele ca nici mie nu imi face limitele de functiioh go on

| Vizitiul a răspuns:

Niciodata nu am facut tema vreunui copil. Prin chestia asta -l incurajezi sa posteze teme in continuare. Se va obisnui cu temele rezolvate, iar la o lucrare de control, unde va fi lipsit de ajutorul exterior, va claca. E, si unde-i ajutorul de pe site? Pai, nu exista ajutor, mai mult rau li se face," ajutandu-i "cu temele. Sunt de acord cu un punct de reper, dar nu cu tema rezolvata in totalitate. Ma mir cum de parintii nu-si verifica copiii!?

| Mişu_7703 a răspuns:

Buna intrebare. evident ca acel copil nu va mai invata nimic, why should he. apare cu adevarat asa-zisa generatie copy paste. si as dori sa propun oficial disparitia funditelor, TPU ar fi un loc mai bun fara ele.