| Ion_Ionut_1996 a întrebat:

Dupa parerea ta cum crez ca s-a creat totul? din senin?

Răspuns Câştigător
| 1Mihai1 a răspuns:

Dumnezeu a creat totul!

35 răspunsuri:
| Shatzie a răspuns:

Ia ghici, Einstein!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

S-a creat din pufuleti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca ai dat funda raspunsului " dumnezeu a creat totul ". Am si eu o intrebare pentru tine: daca dumnezeu a creat totul, pe el cine l-a creat?

| Ovidiu11 a răspuns:

Nu prea cred ca totul s-a creat din senin...toate lucrurile au un scop, doar ca noi nu le stim la toate scopurile.Parerea mea big grin

| Serenade a răspuns:

Universul nu s-a "creat".
Universul a aparut natural in existenta, la fel ca un copac pe care nu il creaza nimeni si apare natural in lume. Acum nu stim cum a aparut universul(ce a declansat Big-Bangu-ul mai precis), dar din asta rezulta ca pur si simplu nu stim cum a aparut universul si nu putem trage o concluzie in lipsa dovezilor.
Acum stiu ca voi aveti un intelect mult superior noua ateilor, asa ca nu va mai deranjez cu prostia mea, ca cine stie, poate vomitati de la atata inteligenta si cunoastere.

| Toluk19 a răspuns (pentru Serenade):

Din pamint rodeste copacul, pamintul cine l-a facut? Totul este perfect proectat de Dumnezeu e prea frumos!
Big bang - Teoria diavolului care va aduce miliarde de oameni in iad!
Poate un desen sa se faca singur? Nu poate pentru ca stim de inainte ca trebuie un pictor!
Biblia spune > Totul a aparut din Cuvintul Lui Dumnezeu < Si este foarte clar!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Toluk19):

Ok, pe dumnezeu cine/ce l-a creat?

| 1Mihai1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Întrebarea este înşelătoare pentru că pleacă de la presupunea că Dumnezeu ar fi venit de undeva şi atunci întrebarea este în mod eronat focalizată pe identificarea locului sau originii lui Dumnezeu. Răspunsul este că întrebarea pusă în acest fel nici nu are sens. Este ca şi cum ai întreba "Care este mirosul culorii albastre?" Albastrul nu face parte din categoria lucrurilor care au miros, aşa încât întrebarea nu are rost. În acelaşi fel, Dumnezeu nu face parte din categoria lucrurilor care sunt create sau născute ori cauzate de ceva. Dumnezeu nu este creat sau cauzat de nimic şi nimeni – El există pur şi simplu.

Cum ştim noi asta? Ei bine, ştim că din nimic nu iese nimic. Astfel, dacă ar fi existat un moment când să nu fi existat nimic, atunci din acel nimic nu s-ar fi putut crea nimic palpabil. Însă există lucruri palpabile. Prin urmare, dacă nu se poate să nu fi existat absolut nimic la începuturi, ceva/cineva trebuie să fi existat. Acel lucru/persoană care a existat dintotdeauna o numim noi Dumnezeu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru 1Mihai1):

"Dumnezeu nu este creat sau cauzat de nimic şi nimeni – El există pur şi simplu."... daca accepti ca dumnezeu nu este creat sau cauzat, ca el exista pur si simplu, nu poti accepta acelasi lucru despre univers? Daca zeul tau nu are nevoie de un creator, nici universul nu are.

Nu încurca ştiinţa cu Dumnezeu.

"Nu încurca ştiinţa cu Dumnezeu. " Raportat la comentariul de mai sus, raspunsul tau inseamna ce? Repet intrebarea : daca accepti ca dumnezeu nu este creat sau cauzat, ca el exista pur si simplu, nu poti accepta acelasi lucru despre univers?

Creştinismul spune :"crede şi nu cerceta", iar ştiinţa spune : "cercetează şi apoi crede".

| Ion_Ionut_1996 explică (pentru anonim_4396):

Pe Dumnezeu nu la creat nimeni el este din todeauna el este Duh sfint

| Ion_Ionut_1996 explică (pentru Ion_Ionut_1996):

E mai bine sa crezi si sa nu vezi decit sa vezi si sa nu crezi

| sweetapril a răspuns (pentru 1Mihai1):

Bine spushappy

Si tie care varianta ti se pare mai corecta si mai demna de urmat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ion_Ionut_1996):

Repet si pentru tine ce i-am zis lui mihai : daca accepti ca dumnezeu nu este creat sau cauzat, ca el exista pur si simplu, nu poti accepta acelasi lucru despre univers?

Daca tu nu crezi in Dumnezeu de ce lupti impotriva lui?

Raspunde la intrebarea mea. Dupa ce mi-ai raspuns, raspund eu la a ta.

Eu cred in Dumnezeu nu e nimic rau daca crezi macar am o speranta cind imi este greu

Dar tu nu vezi ca in univers este creat totul ideal? si de mii de ani omenirea traesti si pe pamint nu cad asteroii ca sa distruga pamintul crezi ca este doar o coincidenta?

Nu te-am intrebat daca tu crezi in el sau daca tu consideri ca e bine sau nu. Te-am intrebat daca poti accepta acelasi lucru si despre univers la fel cum accepti despre zeul tau (a existat pur si simplu si nu are nevoie de un creator).

Pai eu spun ca universul la creat Dumnezeu

Deci nu poti accepta ca universul nu are nevoie de un creator.

| Toluk19 a răspuns (pentru anonim_4396):

13. Zis-a iarăşi Moise către Dumnezeu: "Iată, eu mă voi duce la fiii lui Israel şi le voi zice: Dumnezeul părinţilor voştri m-a trimis la voi... Dar de-mi vor zice: Cum Îl cheamă, ce să le spun?"
14. Atunci Dumnezeu a răspuns lui Moise: "Eu sunt Cel ce sunt". Apoi i-a zis: "Aşa să spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!"
>Eu sunt Cel ce sunt < iti este logic? Noi murim dar Dumnezeu ramine, noi avem limita, Dumnezeu nu are, El doar ESTE si este foarte clar pentru cei care inteleg!
Cum sal creeze cineva pe Dumnezeu? Daca Dumnezeu este creatorul?
Dumnezeu este clar petru mine existenta Lui!
Numele Lui Dumnezeu este Iisus Hristos, Dumnezeu s-a aratat in Iisus Hristos, va judeca lumea prin Iisus Hristos si va mintui lumea prin Iisus Hristos!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru Ion_Ionut_1996):

Ce gramatica superba n-ai.

| Mn0 a răspuns:

Normal ca s a creat din nimic si din pura intamplare nu asa zice teoria big bang...da stiu e cel mai (i)logic lucru :D
Peisaje de genu acesta apar din intamplare:D http://3.bp.blogspot.com/......400/71.jpg

http://www.allpics4u.com/......cape18.jpg

Deci tu ce crezi? pura intamplare sau creatie?:D

| Ion_Ionut_1996 explică (pentru Mn0):

Nu ai inteles intrebarea

| 1Mihai1 a răspuns (pentru Ion_Ionut_1996):

Mulţumesc pentru fundiţă!

| ValyBoss2011 a răspuns:

Nu S-a creat totul din senin, exista 2 explicatii dar totusi nici eu nu stiu care e adevarata.

1.BigBang : O explozie care a creat galaxia noastra.
2. Dumnezeu : se spune ca Dumnezeu a creat lumea intr-o saptamana dupa care sa odihnit Duminica.

Sper ca te-am ajutat, Funda?big grin

Răspuns utilizator avertizat
| ValyBoss2011 a răspuns (pentru lolosaurus):

Eu Vorbeam de mine in ce cred eu ca oricum Allah dupa parerea mea e tot Dumnezeu numai ca e altfel intruchipat ca sa zic asa

Răspuns utilizator avertizat
| ValyBoss2011 a răspuns:

Sunt 2 teorii, una ca ar fi fost o explozie solara care a creat galaxia nostra numita Bigbang, a 2 ca a creat-o Dumnezeu.

| AroundZendaya a răspuns:

Daca ai o Biblie acasa, cauta in Geneza si ai sa te lamuresti. [ nu, nu-s pocaita laughing ]