Fiecare are stilul lui comic, nu as putea spune cine e mai amuzant, dar romanii ca natie sunt amuzanti de fel, adica fac haz de necaz
Dupa parerea mea, atat "Vacanta mare", cat si "In puii mei" au avut perioadele lor de glorie, dar pentru ambele au trecut.
In prezent sunt niste semi-amuzanti, care risca sa ajunga in penibil.
Orice comediant la a treia bere, cu un microfon in mana, e mai bun decat una din cele doua emisiuni.
Celor de la Vacanta Mare li s-a dus vremea demult.Inainte si aia de la In puii mei erau amuzanti dar acum nici macar nu mai rad cand ma uit la ei.
Au mai fost si "Mondenii", Bendeac am impresia ca de acolo a inceput. Au disparut inainte sa devina penibili.
Nu cred ca e posibil sa duci seriale (emisiuni) de genul asta ani de zile, fara sa devii previzibil. si in final penibil.
Mondenii nu mi s-a parut un serial chiar foarte bun,era sa zicem acceptabil,unele personaje parodiate nu mi-au placut, era Ok, mai ales parodiile cu Mihaita din Berceni, apoi a aparut MondeniiLive, o porcarie, si acum s-a inchis de mai bine de 3 ani.Vacanta Mare nu prea mai exista, folosesc si acum glumele alea expirate din 2001, Leana si Costel nu m-a facut niciodata sa rad iar cand am vazut episoadele de la KanalD, in gandul meu ziceam"Ce dracu e porcaria asta?, de ce ar rade cineva la asa ceva?", chiar si Garcea si-a cam pierdut umorul.
In Puii Mei si-a pierdut tot farmecul, mai bine nu incepeau sezoanele alea din 2016, au distrus un serial calumea! si intr-un final si asta s-a terminat si de data asta definitiv! si zic eu ca e mai bine asa.
Eu imi satisfac nevoia de a rade, cu spectacolele de stand up comedy postate pe Youtube. Dar ce e mai bun, probabil se vede doar in sala, pe bilet, si inca nu am reusit sa ajung la nici unul.
https://www.youtube.com/watch?v=WLNe-5_NIjY