Okey,hai luati-va de scorpioni . Cand spun cuiva zodia mea face un gest.Eu nu judec dupa astre, noi nu suntem conceputi dupa preziceri, noi suntem cea ce suntem.
Okey am terminat cu morala,, suntem cine suntem,, si acum sa-ti raspund mai clar.Sunt scorpion SI NU SUNT cum ma descrie horoscopu si nu sunt enervanta. Daca ESTI sau Nu enervat tine de cel care crede ca esti asa.Mai bine spus adica daca iti place personalitatea persoanei respective.
Daca tu crezi in horoscop, atunci nu vreau sa-ti schimb parerea si eu intr-un timp cautam informatii despre zodii din plictiseala.Dar am ajuns la un moment dat sa le cred.
Si ca raspuns concret:Zodia nu determina cat de mult ne considera alti enervanti.(PS sper ca n-am suparat pe altii care au spus ca scorpionu este cea mai enervanta zodie, fiecare cu parerea lui
Pai gemeni in mare parte au tentinta sa se creda perfect sunt incapatanati si nu recunosc daca gresec, iar berbecii sunt prea incapatanati ar fi in stare ca sa nu aiba altul dreptate sa iti spuna ca creta e neagra.
Oricm toate zodiile au calitati si defecte, si nu pre se intampa la totii ceea ce este descris la personalitatea zodiei, depinde de personalitatea fiecaruia.
Partial de acord!
Racii nu sunt enervanti ei sunt mai degraba sensibili
As spune ca gemenii vorbesc exagerat de mult, iar scorpionii pot sa te exaspereze foarte usor. De asemenea leii si berbecii sunt greu de inteles, nu prea au toleranta si sunt foarte laudarosi si egoisti.
PS. Eu sunt taur.
Vai draga si tu de parca n-ai avea defecte! Taurii sunt:încapatânati si au tendinta de a deveni prea posesiv si materialist
Asa, si? Am zis eu ca nu am defecte? Intrebarea era: care sunt cele mai enervante zodii. Am raspuns la ea. Ti-am ranit orgoliul dintr-o data?
Da, sigur de parca stii taurii ar fi aproape perfecti! Auzi da ai raspuns la intrebare dar daca cineva ar fi spus ca taurii sunt enervanti ai sari imediat la ala ca de ce taurii. Nu prea am chef de cearta asa ca mai bine tac!
Chiar nu ma intreseaza ce vorbeste cineva despre zodia mea. E doar o generalizare. In schimb observ ca pe tine te preocupa. Intrebarea nu este "Care sunt defectele zodiilor?" ci "Care este cea mai enervanta?", ok? Se pare ca din ce zice lumea taurii nu sunt cei mai enervanti. Sincer nu caut sa ma cert pentru ca nu am niciun motiv. Mi-am exprimat parerea si mi-ai sarit in cap. Eu sincer n-as fi facut acelasi lucru, dar, asa cum vezi si tu, depinde de zodie. Si ce tot o dai cu texte gen "de parca taurii ar fi perfecti"? N-am scris niciunde ca sunt, dimpotriva, ii poti considera cei mai naspa. Eu n-am zis ca sunt. Vorbeste frustrarea din tine, dar e de inteles, te prinzi mai greu ca pana la urma ai 12 ani.
Da tu ce zodie esti? curiozitate
Si daca vin cu texte gen ''de parca taurii ar fi aproape perfecti" ce ar avea?
N-are nimic. Te roade frustrarea, atata tot. De fapt recunosti ca taurii sunt aproape perfecti. E de inteles.
Adevarat ca berbecii nu sunt intelesi dar pentru ca nu sunt intelesi nu inseamna ca trebuie sa spunem ca sunt egoisti si laudarosi. Si eu sunt berbec si nu sunt deloc egoista si nici laudaroasa iar de tolerat n-am nevoie sa ma tolereze toata planeta asa cum nici eu nu tolerez pe toata lumea. Ce. De parca pe tine toata lumea te place iar tu placi pe toata lumea?
Te contrazic. Taurii or fi ei incapatanati dar nu materialisti. Nu sunt taur Dar majoritatea persoanelor importante pentru mine sunt si mai degraba as fi eu materialista decat ele
Mi-se pare o prostie sa va luati dupa astre, fiecare are comportamentul lui, felul lui de a fi! Nu conteaza zodia!
Fiecare om are propriul caracter de aceea zodiile sunt o prostie inventate pentru oameni prosti.
Din propria experienta,nu suport berbeci,berbecii cunoscuti de catre mine sunt foarte bagareti,violenti si cu credinta de superioritate fata de ceilalti crezand ca daca insulta pe cineva spera ca el sa nu se supere, dar daca ii insulta altcineva moarte pentru el, au tendinta sa fie si paraciosi! Nu ii suport!(fara suparare, nu cred ca sunteti toti asa, dar cunosc 5 berbeci si numai unul e OK)
P.S:Eu sunt Gemeni si pot aproba oricand la orice ora ca vorbesc foarte mult, de aceea vorbesc mult cu gemeni Nu e motiv de suparare :*
Si eu sunt Gemeni, nici eu nu suport Berbecii!
A foarte misto, inseamna ca esti nascuta luna asta la multi ani pentru cand e ziua ta
A trecut, 9 Iunie!
Aa, la multi ani pentru atunci totusi, a mea e azi
La multi ani! Sa fii sanatos, fericit si iubit!
Melsi (daca vorbeai cu je )
OMG! Sunt berbec si nu ma gasesc in descrierea tah. Adica nu sunt bagareata, putin imi pasa de problemele altora incat sa depun atata efort incat sa ma bag in anumite chestii, violenta nici atat las tot timpul de la mine fara sa ma cert, si in niciun caz nu ma cred superioara ba chiar ma cred inferioara dar ma rog. NU toti suntem asa. Daca u sti 5 cazuri din nu stiu cate mii asta nu inseamna ca toti suntem la fel
OMG! Nici eu nu suport Gemenii.De fiecare data cand cunosc pe cinea si e in zodia Gemeni ma distantez. E bine acum? Nu va mai luati dupa porcaria cu astrele astea ca pana la urma esti cum vrei sa fii nu cum iti impun altii sa fii
1.M-am scuzat, nu cred ca sunt toti la fel, 2.Am dreptul la parere, daca eu cred asa.ce voiai. sa mint? 3.Nu stiu de ce te supara asa de mult parerea mea, e o parere oarecare, de exemplu eu nu ma supar daca cineva spune ceva de gemeni prea putin ar trebui sa-ti pese de ce spun eu, daca tu chiar iei in considerare si ajungi sa comentezi despre gemeni (indiferent daca ai aceasta parere despre ei) e clar ca ai niste probleme serioase
Asa! Bravo tie!
1. Nu ma intereseaza scuzele tale.
2. Da, ai dreptul pareri la fel cum si eu am dreptul sa nu fiu de acord cu parerile tale si sa comentez [ pentru distractie].
3. Spui ca nu te superi dar totusi comentezi. Daca tie chiar nu-ti pasa taceai din gura si nu mai dadeai dovada de atata prostie.
Fat-o esti foarte penibila, exerseaza cu peretele inainte sa vb cu mine, prostia mea? poate exista, dar nu mi-o pun in evidenta cum faci tu, sincer estii jalnica.
Oaau! Te-ai gandit sa mai treci p'aici dupa 1 luna si sa comentezi ca de obicei prosteste dovedind ca tu gandesti cu picioarele nici decum cu capul
Eu penibila? Ma faci sa rad. Nu am chef sa ma cert cu o persoana insignifianta ca tine, de aceea ia aminte deoarece este ultimul meu comentariu adresat tie :
Fa-ti un viitor si nu-ti mai arata coeficientul scazut cand nu e cazul!
O zi buna
Imi pare rau ca ti-am stricat visele in care tu erai vreo regina.
Măi fetițo, tu nu realizezi ca deja o dai în penibil? Te-ai luat de om din cauza zodiilor...Chiar aşa superficiali am ajuns?!? Si eu sunt gemeni: Si ce? Poti sa spui ce vrei despre zodia mea si eu despre a ta...Tu ai sarit s te iei de ea din simplul fapt ca nu îți suporta zodia! Uite ca nici eu nu suport berbecii! Sunt:aroganti,încapatanati, agresivi, impertinenti si egoisti, dar din ce am auzit, nu stau sa ii judec pe ceilalti! Poate s-au nascut persoane minunate in acest semn zodiacal.
Ai 11 ani? ooooo ce dragut! Eu am facut 12!
Gemenii, sunt oameni cu doua fete. In fata iti zambesc si vorbesc frumos si pe la spate te barfesc de nu te vezi. Macar fi sincer! Bine, nu zic ca toti gemenii sunt asa.
P.S. Eu nu sunt deloc multumita de zodia mea!
Ok. easy gays Sunt Scorpion si nu ma consider deloc dificil nici nu ma cert mai deloc Sunt o fire linistita care ma bucur si de cele mai mici nimicuri ale vietii. Partea cu,, Scorpioni sunt preocupati doar cu fericirea proprie" este adevarata doar pentru unele persoane aflate in aceasta zodie. Si ca sa-ti raspund si la intrebare : "Nu exista Oamenii carora sa li se influenteze comportamentul in totalitate de catre astre. Temperamentul tau poate fi agreziv si din cauza mediului unde ai crescut, prietenilor pe care-i ai deci nu da-ti vina asa usor pe SCORPION
Zodia scorpion!
De obicei persoanele care sunt in acesta zodie se cred cei imi tari, au impresia ca isi permit totul.Nu ii intereseaza de ceilalti atata timp cat ei sunt fericiti!
P.s. mai sunt si exceptii care su sunt cum am spus eu, dar mare parte asa sunt!
acesta este parerea mea
Eu sunt scorpion si sunt opusul la ce ai zis tu acolo
Am mentionat ca mai sunt si exceptii! Nu am spus 'toti scorpionii sunt enervanti bla bla bla!'
Eu in acel raspuns am spus cateva defecte ale catorva pesoane care sunt zodia scorpion(toate acele persoane au cele defecte)!
BigV întreabă: