Nu le cunosc pe toate ca sa ma pot pronunța, dar cred ca ma aflu printre ele.
Vreau sa stiu parerea ta.Nu trebuie neaparat sa fi vorbit cu ei, te poti orienta si dupa raspunsurile date de acestia in urma carora ti-ai creat o parere.
Chiar nu stiu, dar daca te ajuta pot sa îți spun câțiva optimisti. (Ii iei tu prin excludere după)
Hmm...ok.
Dar ma surprinde faptul ca esti printre cei mai activi de pe aici si nu stii cativa mai negativisti(in afara de tine).
nu sunt activă. Azi am intrat după o perioadă mai lunga. Dar de curiozitate pentru ce ai nevoie de numele lor? Faci sondaje de opinie?
Perioada mai lunga insemnand cateva zile? Vreau sa le cer prietenia si sa vorbesc cu ei pentru a le intra in grații. Poate imi va fi de folos mai tarziu.
Glumesc, e doar o curiozitate. Vreau sa intru pe pagina lor si sa-mi dau seama cum au ajuns sa ocupe acel loc.Sa ma iau dupa ei si sa pot da si eu raspunsuri utile.Sunt ciudata, stiu.
Nu, câteva săptămâni.
De ce ai vrea sa te iei după cineva? :/ e nașpa. Știi ca poti fi tu insuti, nu? Adică nu te cunoaște nimeni in viața reala, deci nu vad de ce sa copiezi pe cineva. Daca e pentru funde si alte prostii, sa știi ca nu te ajuta cu nimic, deci subliniez intrebarea cu adevarat importantă: de ce?
N-ai intelege motivul...
Daca spui tu...
PsychoDreamer întreabă:
extazyboy întreabă: